Bera'dan KAP Geldi: Golda Gıda Halka Arz Olacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bera'dan KAP Geldi: Golda Gıda Halka Arz Olacak

Son dakika haberi: Bera Holding yaptığı son dakika açıklamasında Golda Gıda'nın halka arz edileceği bildirildi.

Borsa 7 Kasım 2022 14:41 0
Bera'dan KAP Geldi: Golda Gıda Halka Arz Olacak

Bera Holding Golda Gıda'yı halka arz ediyor.

Borsa İstanbul'a ilgi, her geçen gün daha da artıyor. Son dönemlerde ilginin artması ile birlikte şirketlerin halka arzları da artmaya başladı. Gelen son dakika bilgilerine göre Bera Holding bünyesinde olan iştiraki şirketi Golda Gıda'nın paylarının bir kısmının halka arzı için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Konu ile ilgili bir açıklama geldi. Bera Holding'den gelen son açıklamada şirket , KAP yayınladı. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirime baktığımızda bağlı ortak Golda Gıda'nın paylarının bir kısmının halka arzı amacıyla SPK'nın düzenlemelrine uyumuna ilişkin başta Esas Sözleşme tadili olmak üzere gerekli işlemlerin başlatılması için yönetim kurulu kararı alıdığı öğrenildi.

Ağustos ayında halka arz başvurularına da bir süre ara verildi. En son SPK Alfa solar'ın halka arzına onay geldi. 2022 yılında şimdiye kadar toplamda 30 şirketin halka arzı gerçekleşti. Bunlarla birlikte toplam halka arz büyüklüğü 12.7 milyar lira oldu. 

Bu sene yapılan en büyük halka arzin Kocaer ÇElik olduğu öğrenildi. Son halka arz onayı ise Ağustos ayında Aztek Teknoloji ve Hidropar ile geçen hafta onay gelen Alfa Solar halka arzı ile halka arz sayısı artmaya devam ediyor. 

Alfa Solar'ın halka arz başvurusu onay alırken; Europower Enerji ve Sanica Isı da halka arz için girişimlere başlamıştı.

Bera'nın da halka arz işlemlerini kısa sürede sonlandırması bekleniyor.  Arz duyurusu gelince haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç