Belediye Başkanı Açıkladı: Konya'da 12.Sınıf Öğrencilerine 1500 TL Verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Belediye Başkanı Açıkladı: Konya'da 12.Sınıf Öğrencilerine 1500 TL Verilecek

Konya'da 12.sınıf öğrencilerine nakdi destek kararı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından duyuruldu.

Ekonomi 4 Ekim 2022 16:19 0
Belediye Başkanı Açıkladı: Konya'da 12.Sınıf Öğrencilerine 1500 TL Verilecek

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere burs kararı! 12.sınıf öğrencilerine 1500 TL nakdi destek sağlanacak.

Konya'da 12.sınıf öğrencilerine nakdi destek kararı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından duyuruldu. İşte son dakika haberinin detayları finans7.com'da...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üniversiteye hazırlanan 12. sınıfta okuyan öğrencilere, 1500 lira nakdi destekte bulunacaklarını açıkladı.Belediye olarak farklı çalışmalarla eğitime destek vermeyi sürdürdüklerini dile getirdi.

12.SINIF ÖĞRENCİLERİNE 1500 TL NAKDİ DESTEK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üniversiteye hazırlanan 12. sınıfta okuyan öğrencilere, 1500 lira nakdi destekte bulunacaklarını açıkladı.

Belediye olarak farklı çalışmalarla eğitime destek vermeyi sürdürdüklerini belirten Altay, şunları kaydetti:

"12. sınıfta okuyan, üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize katkı sağlamak için 1500 lira nakdi destekte bulunacağız. Amacımız üniversiteye giden yolda öğrencilerimize destek olmak ve morallerini yükseltmek. Çünkü sizler gönlümüzde çok özel bir yere sahipsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizler için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Hayırlı olmasını diliyor, hepinizi sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum."

Konuyla ilgili başvurular Konya Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde "Eğitim Destekleri" bölümünden yapılabiliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç