'Belediye Bana Ücretsiz Çorba ile Çip Yerleştirdi'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Belediye Bana Ücretsiz Çorba ile Çip Yerleştirdi'

Bir kişi, Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından dağıtılan ücretsiz çorba ile kendisine çip takıldığını söyledi.

Yaşam 20 Haz 2022 14:57 0
'Belediye Bana Ücretsiz Çorba ile Çip Yerleştirdi'

Yok artık: Belediye ücretsiz dağıttığı çorba ile bana çip yerleştirdi diye CİMER'e şikayette bulundu.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugün kaleme aldığı yazısında, Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından ücretsiz şekilde dağıtılan çorbayı bir kişinin içtiği ve daha sona CİMER'e şikayette bulunduğu öğrenildi.

Çipli vatandaş başlığı ile bugün yazısını yazan Zeyrek, belediyenin 28 Ocak günü düzenlediği törende dağıtılan çorbayı içen bir vatandaşın CİMER'e gönderdiği dilekçesini , hiçbir değişiklik yapmadan şu şekilde aktardı:

”Sayın İçişleri Bakanı, bugün Kadıköy’de Söğütlüçeşme tren istasyonu önünde dağıtılan çorbadan içtim ve çok kötü şekilde hasta etti yüzüm yanmaya başladı tahriş oldu kim dağıttı derseniz Kadıköy deki CHP belediyesi dağıttı lütfen hakkımı arayın bu gün çok kötü şekilde zehirlendim. Ben dışarıda yaşıyorum evsizim. Lütfen CHP zulmü den illallah ettim. Bununla da kalmayıp tren içerisinde başımdaki çip vasıtasıyla biji pkk diye söyletti. Pkk yı kınıyorum pkk aşağılık bir oluşumdur ve CHP’nin yan koludur.”

CİMER İŞLEM BAŞLATTI

Söz konusu dilekçenin önce CİMER tarafından otomatik olarak İçişleri Bakanlığı'na gönderildiği, daha sonra 3 Şubat'ta dilekçenin İstanbul Valiliğine gönderildiği aktarıldı. 1 Mart'ta Kadıköy Kaymakamlığına giden dilekçeiki gün sonra Belediyeye sevk edildi. 

ÇİP İDDİASINA CEVAP GELDİ

Ve dilekçe Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın önüne geldi. Gelen dilekçeye cevap ise “Bu iddiaların tümü gerçek dışı ve hayal ürünüdür. Bilgilerinize sunulur” şeklinde verildi.

Kaynak : Sözcü

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç