Beklenen Oldu ve Google'dan Kripto Para Hamlesi Geldi: İşte O Kripto Paralar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beklenen Oldu ve Google'dan Kripto Para Hamlesi Geldi: İşte O Kripto Paralar

Son dakika haberi: Kripto para piyasasını hareketlendiren haber geldi. Google, kripto paralarla ödeme alacak.

Kariyer Kapısı 11 Ekim 2022 20:35 0
Beklenen Oldu ve Google'dan Kripto Para Hamlesi Geldi: İşte O Kripto Paralar

Google, kripto paralarla ödeme alacağını açıkladı. 

Bugün bir konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansta dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase ile Google , ortaklık imzaladı. 

Google tarafından bugün düzenlenen Cloud Next konferansından kripto para piyasasını heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Google şirketinin, kripto para birimleri ile ödeme yapmanın önünü açacağını, bunu mümkün kılmak için en büyük kripto para borsalarındna Coinbase ile anlaşma sağlandığına yer verildi.

Konu ile ilgili bir açıklama paylaşıldı ve Google, bulut hizmetlerinde kripto paralarla ödeme almayı 2023 yılında başlatabileceğini bildirdi. Coinbase de bir açıklama yaptı ve ödemeler için Google'ın bulut altyapısından faydalanabileceğine yer verildi.

Söz konusu anlaşma kapsamında Coinbase adlı kripto para devi, veriyle ilgili tüm uygulamalarını Amazon Web Services bulut hizmetinden çıkaracak ve Google'ın uygulamaları üzerine aktaracak. Bununla birlikte Coinbase, snelerdir Amazon ile devam eden işbirliğine son vererek Google ile çalışacak.

Açıklamada ilk etapta Web3 dünyasından sadece sınırlı sayıda müşterinin faydalanabileceğine, kripto paralar ile ödeme yapabileceklerine yer verildi. Google Bulut hizmetlerinin başkanı ve genel müdürü Amit Zavery'den gelen açıklamada ödemeler için Coinbase Commerce adlı hizmetin kullanılacağına yer verildi. Şirket , ilerleyen dönemde bunu kullanabilecek müşteri sayısını daha da arttıracak.

HANGİ KRİPTO PARALARLA ÖDEME ALINIYOR?

Coinbase Commerce ile işlem yapacak Google'ın , aralarında Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Litecoin'in yer aldığı 10 kripto para ile ödeme alacağı öğrenildi.

KRİPTO PARALAR NE OLDU , YÜKSELDİ Mİ?

Bu gelişme sonrası en merak edilen konu kripto paraların son durumu oldu. Gündüz 19 bin dolar seviyesinde seyreden Bitcoin, bu haber sonrası çok az yükseldi ve 19 bin 129 dolara çıktı. 

Ethereum'da da 1271 dolar seviyesinden 1290 dolar seviyesine bir yükseliş görüldü.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç