Beklenen BTC Tahmini Geldi: İşte Bitcoin'de Yeni Destek Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beklenen BTC Tahmini Geldi: İşte Bitcoin'de Yeni Destek Fiyatı

Son dakika haberi: Kripto paralarla ilgili son dakika açıklamasında yeni hedefin , destek noktasının kaç dolar olduğuna yer verildi.

Kripto Paralar 22 Haz 2022 15:26 0
Beklenen BTC Tahmini Geldi: İşte Bitcoin'de Yeni Destek Fiyatı

Bir düşen bir yükselen Bitcoin'de yeni tahmin geldi.

Son dönemlerde kripto paralarda ciddi hareketler görülmeye devam ediliyor. Fed faiz kararına kadar 20 bin dolar üzeirnde tutunmaya çalışan Bitcoin, faiz kararı sonrası bir süre yüksek hareketler gösterirken daha sonra ciddi bir düşüşe geçti ve 17 bin dolara kadar geldi.

Yaşanan düşüş panik satışlarına neden olurken ICRYPEX CEO'su Gökalp İçer, yaşanan düşüşün asıl nedenini açıkladı. Detayları için TIKLAYIN

En merak edilen konu ise Bitcoin'in kaç dolar olacağı, gelecekte ne olacağı konusu oldu. Nitekim bu durum internet aramalarına da ciddi oranda yansıyor. Google aramalarına baktığımızda Bitcoin tahminleri, Bitcoin yorumları, son dönemlerde en çok arananlar arasında.

Yatırımcılar, yükske faiz oranları, büyük sektör oyuncıları, borsa tuzakları ve daha birçok risk nedeniyle parasını nereye yatıracaklarını , en iyi ve en  risksiz , en çok kazandıracak yatırım aracının hangisi olduğunu araştırırken İngiliz araştırma şirketi Absolute Strategy Research'ün kurucu ortağı Ian Harnett bir son dakika açıklamasında bulundu ve tahminini yayınladı.

NE OLACAK? DÜŞECEK Mİ ÇIKACAK MI?

Edinilen bilgilere göre sektör, geçmiş dönemdeki hareketlere göre Bitcoin'in biraz daha düşeceğpini bildiriyor. Harnett, CNBC adlı haber kanalına konuk oldu ve burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Harnett açıklamasında Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68 bin dolar seviyesinden yüzde 80 düşüşle 20 bin doların altına kadar gerilediğini, bunun devam etmesini beklediğini söyledi. Harnett açıklamasında altta 13 bin dolar desteğinin olduğunu, Bitcoin'in 13 bin dolara kadar düşebileceğini söyledi. 

2017 yılında 20 bin dolara kadar çıkan ve daha sonra büyük bir çöküşle 3 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin, 2021 yılında 68 bin dolara kadar çıktı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. 

2 hafta içinde kripto para piyasasında yaşanan düşüşün değeri 350 milyar dolar olarak açıklanırken altta 13 bin dolar desteğinin kritik olduğuna yer verildi. 

BİTCOİN KAÇ DOLAR?

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin gece çıktığı 21 bin 600 dolar seviytesinden yeniden düşüşe geçti ve şimdi 20 bin 442 dolar seviyesinde işlem görüyor. 

Bir diğer kripto para birimi olan Ethereum'da da yükselişten sonra düşüş başladı. 1 Ethereum fiyatı 1092 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Sizin beklentiniz nedir? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç