Beklenen Altın Tahmini Geldi: Gram Çeyrek Altın Fiyatlarında Yükselişin Başlayacağı Tarih Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beklenen Altın Tahmini Geldi: Gram Çeyrek Altın Fiyatlarında Yükselişin Başlayacağı Tarih Açıklandı

Son dakika haberi: Altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken yeni tahmin geldi. Yapılan son dakika açıklamasında yükseliş için tarih verildi.

Altın 28 Nisan 2022 20:47 0
Beklenen Altın Tahmini Geldi: Gram Çeyrek Altın Fiyatlarında Yükselişin Başlayacağı Tarih Açıklandı

Son dakika : Altınm uzmanı, altın fiyatlarında yükselişin başlayacağı tarihi kamuoyuna açıkladı.

Altın ve pipyasa uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Memiş yaptığı açıklamada son günlerde düşüşe geçen altın fiyatlarının yönünün ne zaman yukarı yönlü olacağına dair önemli değerlendirmede bulundu. 900 lira seviyelerini,  900 liranın altı seviyelerinin altın için alım fırsatı olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan İslam Memiş, son alım fırsatı için haber vereceğini söyledi.

 

Gram altının 893 lira seviyesine gerilediğini, ons fiyatında ise Fed baskısı ile birlikte 1877 dolar seviyelerinin görüldüğünü söyleyen Memiş, son alım için söz verdiği haberi verdi. Son alımı kendisi buralardan yapacağını ve uzun vadede bekleyeceğini söyleyen Memiş, aşağı yönlü seyir olsa bile bunun kalıcı olmayacağını söyledi. Kendi nazarında bu seviyelerin düşüşte artık final olduğunu söyleyen Memiş, sürecin 1 Mayıs günü başlayacağını söyledi.

 

Altın fiyatlarının 1 Mayıs 2022 Pazar günündne itibaren yükselişe geçmesini beklediğini söyleyerek açıklamasının sonuna gelen İslam MEmiş, bu önerisinin günlük ya dah aftalık alım satım yapanlar için olmadığını, orda ve uzun vadede yatırım yapmak isteyenler için bu tahmininin geçerli olduğunu söyledi. Mayıs ile Temmuz ayları arasında yukarı  yönlü atakların daha da hızlanacağını söyleyen Memiş, özellikle altın ile gümüşe yönelmenin olması, bunların birikimine ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi. Alım yapacak kişilerin ekran ile alım satım fiyatlarındaki 10 liraya varan makası unutmaması uyarıısnda bulunan Memiş, ekranda düşük görünse de ucuz alacaksınız ya da daha da geriledi iyi almamışım anlamına gelmeyecek. Ekranda gördüğünüz fiyatın üzerine 10 ile 15 lira arasında bir fark koyun fiyen Memiş, makas aralığının taktiksel olduğunu söyledi. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 898 lira seviyesinden işlem görüyor. Ons altın fiyatı ise şu sıralar 1888 dolar seviyesinde. Diğer altın fiyatları ise şu şekilde:


ALTIN/ONS  fiyatında son durum:   1.888,61
ALTIN/GR SPOT  fiyatında son durum:  898,28
CUMHURİYET ALTINI  fiyatında son durum:  5.857
ZİYNET ALTINI  fiyatında son durum:  5.856,76
GRAM ALTIN fiyatında son durum:  905,24
ÇEYREK ALTIN   fiyatında son durum: 1.468,68
YARIM ALTIN  fiyatında son durum:  2.937,36
ATA ALTIN  fiyatında son durum:  6.102,16
14 AYAR BİLEZİK GRAMI  fiyatında son durum:  593,41
22 AYAR BİLEZİK GRAMI  fiyatında son durum:  844,48
GREMSE ALTIN  fiyatında son durum:  14.760,00
ALTIN/ONS TL  fiyatında son durum:  28.051

 

KRİTİK GÜN

Piyasalarda kritik gün 3-4 Mayıs 2022. Türkiye'de piyasaların kapalı olduğu bugünlerde Fed para politikası kurulu toplantısını yapacak. 4 Mayıs günü yapılacak ikinci toplantıdan sonra akşam saat 21.00'da faiz kararı açıklanacak. Fed yetkilileri yaptıkları son açıklamada daha önce 50 baz puan olarak açıklanan faiz artırımı beklentisinin 75 baz puana çıkarıldığı, 75 baz puan faiz artışının masada olduğunu söyledi.

 

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç