Bekir Bozdağ'dan kaset ve Öcalan ile görüşme iddialarına cevap
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bekir Bozdağ'dan kaset ve Öcalan ile görüşme iddialarına cevap

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bir son dakika açıklamasında bulundu Öcalan ile kaset iddialarına cevap verdi.

Siyaset 6 Mayıs 2023 21:07 0
Bekir Bozdağ'dan kaset ve Öcalan ile görüşme iddialarına cevap

Son dakika haberi geldi: Bekir Bozdağ, İmralı'da görüşme olup olmadığını açıkladı.

Son günlerde gündeme gelen iddialarda yargı üyesi bir kişinin terörist başı Öcalan ile İmralı'da görüşme yaptığı konusundaydı. Bu iddialar ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı son dakika açıklamasında bbir görüşme olmadığını söyledi ve bunu yalanlayarak, "Masadaki genel başkanlardan daha çok Yeşil Sol Parti, HDP bileşenleri ve Kandil çalışma yapıyor. Biz bunu söylemeyecek miyiz?" ifadelerini kullandı.

Katıldığı bir canlı yayında Kılıçdaroğluj'nun kendisi hakkında bazı kayıtlar ortaya çıkaracağını ve 17-25 Aralık süreci ile ilgisi olduğunu söylemesi sonrası Bakan Bozdağ, iddialar ile ilgili bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkında bir kaset var ifadelerine cevap veren Bakan Bozdağ, "Eğer kendisine bir tehdit, şantaj varsa Cumhuriyet savcılıklarına lütfen müracaat etsin" dedi.

Seçim sürecine girilmesi ile birlikte maniğülasyonların arttığını, buna dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Bakan, "Bütün bunların hepsi algı operasyonunun parçası da olabilir. Sizin hakkınızda böyle bir olay varsa, şüphelendiğiniz bir şeyler varsa, size dönük tehdit, şantaj varsa lütfen Cumhuriyet savcılıklarına müracaat edin, sizi hukuk korusun" ifadelerini kulland.

Son günlerdeki Öcalan ile İmralı'da görüşme olduğu iddialarına ilişkin Bakan Bozdağ,bunu yalanlayarak ülkede yaşanan siyasi gerilimin arttığını söyledi. Bakan, bu tür iddialara dikkat edilmesi gerektiğini de söyledi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç