Bekir Bozdağ'dan Açık Cezaevi İzinleri Açıklaması Gelecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bekir Bozdağ'dan Açık Cezaevi İzinleri Açıklaması Gelecek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bir programa katılacak. Programda Bakan'dan açık cezaevi izinleri ve denetimli serbestlik ile kısmi af konusunda açıklama geleceği öğrenildi.

Haberler 21 Mayıs 2022 22:31 0
Bekir Bozdağ'dan Açık Cezaevi İzinleri Açıklaması Gelecek

Açık cezaevi izinleri ve denetimli serbestlik hakkında kritik açıklama geliyor.

Açık cezaevindeki mahkumların durumu ve denetimli serbestlik hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın katılacağı program hakkında bilgi verildi. 

Adalet Bakanlığı resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında Bakan Bekir Bozdağ'ın yarın bir programa katılacağına yer verildi. Bakan Bozdağ, 22 Mayıs günü gündüz saat 13.45'de Kanal 7 ekranlarında yayımlanacak Başkent Kulisii adlı programa konuk olacak. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, @kanal7 'de @acetmehmettw ’in sunduğu Başkent Kulisi programının canlı yayın konuğu olacak.

TV:  Kanal 7
Tarih: 22 Mayıs Pazar 
Saat: 13.45"

AF VE DENETİMLİ SERBESTLİK AÇIKLAMASI GELMESİ BEKLENİYOR

Geçtiğimiz gün bir programa katılan Cumhurbaşkanı  Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum , "Adalet Bakanlığının yürütme tarafından , açık cezaeivnden izinli olanlarla ilgili bir hazırlığı vardı. İnfazının tamamlanmasına 1 yıl ya da 2 yıl kalanlarla ilgili bir denetimli serbestlik mekanizması getirilmesi için bir hazırlık yaptı Adalet Bakanlığı. Bu 6. paketin iç.inde olacaktı. Bu şu anda mecliste. AK Parti grubu çalışıyor."  ifadelerini kullandı. 

Bu açıklama sonrası Bakan Bozdağ'ın katılacağı ilk canlı yayın bu. Bu nedenle bu programda kısmi af ve denetimli serbestlik konusunda açıklama gelmesine kesin gözü ile bakılıyor. Bakan Bozdağ'ın meclisteki çalışmaların detaylarını aktarması bekleniyor.

MAHKUMLAR İLE MAHKUM YAKINLARI TWİTTER'DAN MESAJ YAĞMURUNA TUTMAYA BAŞLADI

Bakan Gül'ün programa konuk olması nedeniyle mahkumlar ile mahkum yakınları, hem Bakan Bozdağ'ı hem de programın sunucusu Gazeteci Mehmet Acet'i mesaj yağmuruna tutmaya başladı. 

AÇIKLAMA GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN

Bakan Bozdağ'dan mahkumların durumu ile ilgili açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç