Bekçilik Sınav Ücretine Yüzde 36 Zam: İşte Bekçi Alımı Başvuru Ücreti ve Anlaşmalı Banka
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bekçilik Sınav Ücretine Yüzde 36 Zam: İşte Bekçi Alımı Başvuru Ücreti ve Anlaşmalı Banka

2022 yılı 1. dönem bekçi alımı başvuru kılavuzu yayımlandı ve bekçi alımında başvuru ücreti belli oldu. İşte başvuru detayları ve ücreti.

Finans Magazin 26 Nisan 2022 20:10 4
Bekçilik Sınav Ücretine Yüzde 36 Zam: İşte Bekçi Alımı Başvuru Ücreti ve Anlaşmalı Banka

Bekçi alımı başvuru ücretine yüzde 36 oranında zam yapıldı.

 

Polis Akademisi Başkanlığı 2022 yılı 1. dönem bekçi alımı ilanını yayımladı. Bekçi alımı ilanının yayımlanmasının ardından adayların en çok merak ettiği konu bekçilik başvuru ücretinin ne kadar olduğu konusu oldu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda bekçi alımının başvuru detaylarına ve ücretine yer verdik.

 

BEKÇİLİK BAŞVURUSU PERŞEMBE BAŞLIYOR

2022 yılı bekçi alımı başvurusu 28 Nisan 2022 günü başlayacak. Adaylar Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresi üzerindne verilecek link ile e devlet kapısından başvuru formunu dolduracak ve bekçi alımı başvurusunu yapacak. Başvurusunu yapan adaylar daha sonra başvuru ücretini yatıracak. Sınav ücretinin yatırılmasından sonra başvuru tamamlanmış olacak ve adaylar sınav aşamasına hazırlanacak. 

 

BAŞVURU ÜCRETİNE YÜZDE 36 ZAM

Bekçi alımında başvuru ücreti bu sene için 340 lira olarak belirlendi. Adaylara , sınav ücreti ile ilgili yapılan uyarı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

İnternet üzerinden ön başvuru yapacak adaylar tarafından sınav başvuru ücreti olan 340 28.04.2022 saat 09.00’dan 13.05.2022 saat 17.00’ye kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı” isimli hesabına yatırılacaktır. 

 

Sadece Halkbank şubelerinden, ATM’lerinden ve internet bankacılığından başvuru ücreti yatırılabilecektir. (İnternet Bankacılığından ücret yatıran adaylar dekont çıktısı almaları gerekmektedir.)

 

Adaylardan başvuru esnasında istenen belgeler kapsamında “sınav ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu” istenildiğinden ADAYLARIN SINAV ÜCRETİNİ YATIRIRKEN KENDİ ADINA KENDİ T.C. KİMLİK NUMARASI İLE BİRLİKTE, “2022/1. DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇILIĞI GIRIŞ SINAVI” için ücret yatırdıklarını belirterek sınav ücretini yatırmalarını ve alınan dekontu şahsen başvuru esnasında yanlarında getirmeleri gerekmektedir. ŞEHİT VEYA VAZİFE MALULÜ OLANLARIN EŞ VEYA ÇOCUKLARI SINAV ÜCRETİ YATIRMAYACAKTIR."

Son bekçi alımında sınav ücreti 250 lira olarak açıklanmıştı. Bu sene yüzde 36 zam yapıldı ve bekçi sınav ücreti 340 liraya çıkarıldı.

 

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 

2022 yılı 1. dönem bekçi alımı başvuru şartları ve kılavuzuna gitmek için lütfen TIKLAYIN

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
oo 340 lira bedava yolmaya devam
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hakkımızda hayrlısı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
cebinde 340 lira para olan adam bekçilik yapmaz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Şakamısınız siz ya