Bekçi maaşına zam açıklandı: Bekçi olmak için aranan şartlar nedir, başvuru ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bekçi maaşına zam açıklandı: Bekçi olmak için aranan şartlar nedir, başvuru ne zaman?

Son dakika haberi: Bekçi alımı duyurusu geldi ve bekçi olmak için aranan şartlar belli oldu. İşte bekçilik başvuru bilgileri.

Bekçi Alımı 23 Mayıs 2024 3
Bekçi maaşına zam açıklandı: Bekçi olmak için aranan şartlar nedir, başvuru ne zaman?

Bekçi maaşı ne kadar? Bekçi olmak için aranan şartlar nedir?

Bekçi maaşlarının 48 bin TL'ye çıkacağı bilgisindne sonra birçok genç, nasıl bekçi olacağını araştırmaya balşladı. Peki nasıl bekçi olunur? Bekçi olma şartları nedir? İşte bekçilik hakkında son dakika bilgileri ve başvuru hakkında haberler.

BEKÇİLER NEREDE ÇALIŞIR?

EGM bünyesinde mahallelerde çalışan bekçiler, kendilerine verilen bölgenin güvenliğinden sorumludur. Asayiş ve güvenliği sağlayan bekçiler polislere bağlı olarak İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri bünyesinde görev yapmaktadır.

BEKÇİ MAAŞI NE KADAR?

Bekçiler Temmuz ayında gelmesi beklenen yüzde 20'lik zamla birlikte 45 bin liranın üzerine çıkacak ve 48 bin lira civarında olacak. Sizce bu maaş yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KADINLAR BEKÇİ OLABİLİR Mİ, KADIN BEKÇİ ALIMI VAR MI?

EGM kadrolarında kadın bekçi vardır. Ancak yayınlanan bekçi alımı ilanlarında sadece erkek bekçi alımı yapılıyor. Kadın adaylar, kadın bekçi alımı yapılmasını da istiyor. Sizce kadın alımı olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BEKÇİ ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

En az lise mezunlarından KPSS'siz yapılan bekçi alımında başvurular hemen hemen her sene alınıyor. Erkek adaylar arasından askerlik yapanlar başvuru yapabilir. 2024 yılı bekçi alımı başvurusu henüz başlamadı. Önümüzdeki günlerde bekçi alımı başvuru duyurusunun gelmesi bekleniyor. İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamasını ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
evet kadın bekçi alımı olması gerekiyor cinsiyet ayrımı yapılmaması gerekiyor
Ziyaretçi 2 Ay Önce
Bencede çıkmalı çok çalışmalarına rağmen az alınıyor
Ziyaretçi 2 Ay Önce
2 üniversitesi bitir,askerliğini yap yaş geldi 38, sonra yaş sınırlamasına takıl halen devletten bir yerlere gitmeye çalış,adamlar lise mezunu alsın,ben o zaman üniversite okumayıp liseden kpss,polislik,bekçilik çabalasaymışım, niye üniversite okuyupta yaş sınırına takılayım o zaman, lise okumak üniversite okumaktan daha avantajlı o zaman,yaş sınırı kalkmalı!