Bekçi Alımına Rekor Başvuru: İşte Başvuru Sayısı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bekçi Alımına Rekor Başvuru: İşte Başvuru Sayısı

Son dakika haberi: 15 kişilik bekçi alımına rekor başvuru geldi. Konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Eğitim 22 Mayıs 2022 08:24 76
Bekçi Alımına Rekor Başvuru: İşte Başvuru Sayısı

3 bin 250 bekçi alımı başvuru sayısı hakkında son dakika açıklaması.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 81 şehirde 3 bin 250 bekçi alımı yapılacağı geçen ay duyuruldu. geçen ay yayınlanan duyurudan sonra başvurular başlamış ve Mayıs ayının ikinci haftasına kadar başvurular alınmıştı. Başvuruların alınmasından sonra beklenen duyurular geçen hafta yayımlandı.

SINAV İLANI GELDİ

Bekçi alımı için sınav ilanı geçen haftalarda geldi ve sınav tarihleri ile diğer bilgilere yer verildi. Buna göre bilgiler şu şekilde:

Sınav tarihi: 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10.00

Sınavın yapılacağı iller: Ankara, Batman, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Sivas.

Sınav giriş belgelerinin açıklanacağı tarih: 8 Temmuz 2022.

15 KİŞİLİK ALIMA BİN BAŞVURU

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem yaptığı son dakika açıklamasında, "Emniyet Genel Müdürlüğü 81 ilde 3.250 mahalle ve çarşı bekçisi alacağı ilanını yaptı. Niğde'ye de 15 kontenjan ayrıldı. Niğde'deki 15 kontenjana bin kişi başvuru yaptı. Niğde'yi baz alırsak tüm Türkiye'de başvuru sayısı 100 binlerle ifade ediliyor. TÜİK'in verdiği işsizlik rakamı asla gerçekleri yansıtmadığı bir kez daha kanıtlanmış oluyor, artık ülkeyi yönetemiyorsunuz hemen seçim, derhal seçim" dedi.

210 BİN BAŞVURU

15 kişilik alıma bin kişi başvuru yaptı. Buna göre bakıldığında alıma toplamda 210 bin civarında adayın başvuru yaptığı biliniyor. Siz hangi şehre başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

BEKÇİ ALIMI SÜRECİ

Adaylar önümüzdeki günlerde ön sağlık ve sağlık aşamasına alınacak. Daha sonra yazılı sınav olacak. Yazılı sınavdan sonra adaylar spora ve sonra sözlü mülakata alınacak. Süreçten bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (76)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hangi çağda kaldık. Bu zamanda bekçi mi olur. Hizmetli maaşı ile işe başlatsanız başvuru olmaz mı sanırsınız da KPSS sınavına dahi girmemiş kişileri memurdan daha yüksek maaşa işe başlatırsınız. Herkesi devlet memuru yaparak işsizliği düşüreceğini düşünen bir zihniyet Yunanistan'ın nasıl battığını bilmezmi ki.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
UŞAK
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bayburtta 15 kişiye 3 bizlerden 4 bizlerden bahsediyorlar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nerden başvuru yapacaz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
2018 ilk alım kolaydı artık aşamalar zorlaşır