Bekçi alımı başvuru ücretine rekor zam geldi: pa.edu.tr bekçilik başvurusu ve hangi banka 2023/1
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bekçi alımı başvuru ücretine rekor zam geldi: pa.edu.tr bekçilik başvurusu ve hangi banka 2023/1

Son dakika haberi: Polis Akademisi Başkanlığı bekçi alımı başvuru ücretine rekor düzeyde zam yaptı. İşte bekçi alımı başvuru ücreti ve başvurusu.

Bekçi Alımı 18 Ocak 2023 00:33 1
Bekçi alımı başvuru ücretine rekor zam geldi: pa.edu.tr bekçilik başvurusu ve hangi banka 2023/1

Bekçi alımı başvuru ücretine rekor zam.

Polis Akademisi Başkanlığı bir son dakika açıklaması yayınladı ve bekçi alımı duyurusuna yer verildi. Yayınlanan duyuruya baktığımızda bekçi alımına girecek adayların sınav için ücret yatırması gerektiğine yer verildi. Geçen sene 340 lira olarak açıklanan başvuru ücretine yüzde 100 zam yapıldığı görüldü. 

Başvuru ücreti duyurusu şu şekilde:

a)    İnternet üzerinden ön başvuru yapacak adaylar tarafından sınav başvuru ücreti olan 680   18.01.2023 saat 09.00’dan 03.02.2023 saat 17.00’ye kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı” isimli hesabına yatırılacaktır. 

b)    Sadece Halkbank şubelerinden, Halkbank ATM’lerinden ve Halkbank internet bankacılığından başvuru ücreti yatırılabilecektir. Başka bankalar üzerinden havale ve EFT ile işlem yapılmamalıdır.

        ADAYLARIN SINAV ÜCRETİNİ YATIRIRKEN KENDİ ADINA KENDİ T.C. KİMLİK NUMARASI İLE BİRLİKTE, “2023/1. DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇILIĞI GIRIŞ SINAVI” için ücret yatırmaları gerekmektedir. 

ŞEHİT VEYA VAZİFE MALULÜ OLANLARIN EŞ VEYA ÇOCUKLARI SINAV ÜCRETİ YATIRMAYACAKTIR. 

     UYARI: 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavına ön başvuru yapacak adaylar ÖNCE Halkbank şubelerinden, Halkbank ATM’lerinden veya Halkbank internet bankacılığından sınav ücretini yatıracak, ardından www.ais.pa.edu.tr adresinden sınav başvurusunu yapacaktır. Başvuru ücretini yatırdığı halde internet üzerinden ön başvuru yapmayan, yapamayan ya da başvurusunu onaylamayan adaylar sınava alınamayacaktır.

SINAV ÜCRETİ 680 LİRA OLDU

Bekçi alımı yazılı sınavına katılacaklar 680 lira sınav ücreti yatıracak. Sizce ne kadar olmalıydı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek polisler ve bekçiler bu sayfada >>> Bilgi Alış Verişi için TIKLA TAKİP ET

BAŞVURU

Bekçilik başvurusu 18 Ocak'ta başlayacak. Başvuru gündüz başladığında, başvuru ekranı pa.edu.tr adresi üzerinden açıldığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Yazıklar olsun..