Behzat Ç Çekiç ve Gül Fragmanı Yayınlandı (1. Bölüm Ne Zaman Kadrosu Harun Var mı?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Behzat Ç Çekiç ve Gül Fragmanı Yayınlandı (1. Bölüm Ne Zaman Kadrosu Harun Var mı?)

Ekranların merakla beklenen dizisi Behzat Ç Çekiç ve Gül adlı yeni sezonu ile yayımlanıyor. İşte fragmanı.

Kültür Sanat 21 Haz 2022 18:51 0
Behzat Ç Çekiç ve Gül Fragmanı Yayınlandı (1. Bölüm Ne Zaman Kadrosu Harun Var mı?)

Behzat ç Çekiç ve Gül 'ün fragmanı sonunda geldi.

Son günlerin en merak edilen dizilerinden biri Behzat Ç oldu. Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamada , yüz binlerce hayran kitlesinin büyük bir merakla beklediği dizinin yeni sezonunun çekileceğine yer verildi.

Bundan 12 yıl önce , 19 Eylül 2010 senesinde ilk bölümü ile ekranlara gelen ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Behzat Ç adlı dizi, Bir Ankara Polisiyesi adı ile yayınlanmış ve ekranlarda reyting rekorları kırmıştı. 

Televizyonda büyük bir ilgi ile izlenen dizi daha sonra bitirilmiş ve yayından kaldırılmıştı. Bunun ardından dizinin yeniden çekilmesi için takipçileri sosyal medya üzerinden kampanyalar düzenledi ve açıklamalar geldi.

Geçtiğimiz yıllarda Blu Tv üzerinde yeniden yayınlanacağı açıklanan dizinin çekimleri başlamış ve çekimlerin tamamlanmasının ardından dizi yeniden ekranlara gelmişti. Daha sonra yeniden bitmişti.

YENİ FRAGMAN GELDİ

Geçen haftalarda yapılan açıklamada Behzat Ç'nin çekimlerinin yeniden başladığı ve dizinin Blu Tv adlı platform üzerinden yayımlanacağına yer verildi.

BEHZAT Ç ÇEKİÇ VE  GÜÇ KADROSUNDA KİMLER VAR? HARUN VAR MI?

Dizi hakkında yapılan açıklamada aynı kadro ile dizinin ekranlara geleceği bildirildi. Ancak kadrodaki isimler açıklanmadı.

FRAGMAN GELDİ

BluTv tarafından yapılan son dakika açıklamasında fragmana yer verildi. Fragmanda bir barda kavga çıktığı , herkesin bir birine girdiği Erdal Beşikçioğlu'nun ise sırtı dönük şekilde oturduğu görüldü. 

İşte yayınlanan fragman.

NE ZAMAN YAYINLANACAK? 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi hakkında "Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la. Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi, yakında BluTV’de! "ifadelerine yer verildi. Dizinin ne zaman BluTv'de yayınlanacağı bildirilmedi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç