Becao ne zaman iyileşecek? Tarih verildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Becao ne zaman iyileşecek? Tarih verildi

Becao ne zaman dönecek? Fenerbahçe'de sakatlar ne zaman formasına kavuşacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

Spor 10 Ara 2023 0
Becao ne zaman iyileşecek? Tarih verildi

Becao ne zaman dönecek? Sakatlığı ne zaman bitiyor?

Önceki gün Fenerbahçe, deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Dev derbi büyük heyecana sahne olurken Fenerbahçe, bulduğu 3 golle sahadan galip ayrılan ve hanesine 3 puanı yazdıran takım oldu.

Fenerbahçe kazandı kazanmaısna ancak takımda hala eksiklerin olması taraftarı endişelendiriyor. Özellikle defansta yaşanan sıkıntılar nedeniyle son 3 haftadır kötü sonuçlar alan sarı lacivertli ekip, tek sakat olmayan defans oyuncusu Samet'e bel bağlamış durumda.

Dünkü maçta Djiku da forma giydi. Ancak fazladan forma giymesi, sahadan geç çıkarılması, Djiku'nun sakatlığının tekrar nüksedebileceği, yeniden sahalardan uzak kalabileceği tehlikesini ortaya çıkardı.

Ay sonunda oynanacak Galatasaray maçlarına 2 hafta kalırken taraftar, Becao'nun ne zaman takıma döneceğini araştırıyor.

Son haftalarda basit defans hataları nedeniyle goller yiyen, özellikle son Avrupa maçında kalesinde basit defans hataları nedeniyle 6 gol gören Fenerbahçe, artık Becao ile Djiku'nun formaya kavuşmasını istiyor.

Bu konuda kötü bir haber geldi. Transfermarket tarafından yapılan açıklamada Becao'nun formasına kavuşmasına 1 ay süre kaldığı bildirildi.

Söz konusu açıklamada ortalama tarih de verildi ve Becao'nun Tendon Yırtığı nedeniyle 14 Ocak 2024 tarihinde formayı giyebileceği bildirildi.

Uzun süredir sakatlığı olan Luan Peres'in ise diz ameliyatı olduğu ve dönüş tarihinin henüz bilinmediği aktarıldı. Lincoln Henrique'nin ise 8 Ocak'ta dönmesi bekleniyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç