BDDK'nın Kararının Ardından Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank İhtiyaç Kredisi...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BDDK'nın Kararının Ardından Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank İhtiyaç Kredisi...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından alınan karar ile ihtiyaç kredisi kullanacaklar için taksit süreleri değişti.

Kredi 10 Haz 2022 16:24 0
BDDK'nın Kararının Ardından Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank İhtiyaç Kredisi...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından alınan karar ile ihtiyaç kredisi kullanacaklar için taksit süreleri değişti. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank müşterilerinin ihtiyaç kredisi taleplerine yantı verirken 3 ayrı kredi paketi ile veriyorlar. 3 bankada kendi kredi imkanıyla müşterilerine ihtiyaç kredisi sağlarken en özel kampanyalar Halk Bankası ve Ziraat Bankası'nda bulunuyor.  İşte düşük faizli ihtiyaç kredisi...

Ziraat Bankası 25.000 TL limitli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisini 1.55 faizle veriyor. 

Halkbank'ta 1.55 faiz oranıyla kredi veren diğer kamu bankası konumunda. 

Vakıfbank ise 50.000 TL'ye kadar olan kredilere kampanyalı faiz uyguluyor. 

Üç kamu bankası da maaş müşterisi olanlar için ayrı, emekli müşterileri için ayrı, kamu çalışanı ve özel sektör personelleri için ayrı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanım imkanı sunuyorlar. Bu üç kamu bankasından kredi çekmek isteyenler için paketler ise şu şekilde;

Halkbank 1.55 faizli 25.000 TL ihtiyaç kredisi


Ziraat Bankası maaş müşterileri için kredi paketi

Vakıfbank ihtiyaç kredisi

Kredi kampanyasının aylık akdi faiz oranı %1,55’ten başlamaktadır. Faiz oranı, kişinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notuna ve Bankamızdan maaş alıp almama durumuna göre değişiklik gösterir.

Halkbank 10.000 TL limitli anında hızlı kredi

 

Yukarıda yer alan ödeme planları bankaların resmi sitelerinden alınmıştır. Bu ihtiyaç kredisi paketlerinden yararlanmak isteyenler ister banka şubelerine giderek şahsen başvuru yapabilirlerler isterlerse de bankaların dijital kanallarına online başvuru ile anında kredi talebini iletebilirler. 

BDDK'NIN İHTİYAÇ KREDİSİ DÜZENLEMESİ

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu almış olduğu sürpriz bir karar ile ihtiyaç kredisi ile nakit sorunlarını çözmek isteyenler için vade düzenlemesi yaptı. Düzenleme düşük limitli krediler için geçerli olmazken çok yüksek limitli kredilerde uygulanacak. 

36 ay vadeli ihtiyaç kredisi

Limiti 50.000 TL ve altında olan tüm tutarlar için müşteriler kredi geri ödemelerini 36 ay vade ile yapacaklar. 

24 Ay vadeli ihtiyaç kredisi

50.001 TL ve üzerinde bir tutarda kredi kullanacaklar 100.000 TL'ye kadar olan sınır için 24 ay vadeli ödeme planı oluşturacaklar. 

12 ay vadeli ihtiyaç kredisi

100.000 TL üzerinde çekilecek her türlü ihtiyaç kredisinde en uzun vade süreci en fazla 12 ay olacak. 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç