BDDK Memur ve Şoför Alımı Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BDDK Memur ve Şoför Alımı Başvurusu Başladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu memur ile şoför alımı başvuru ekranı açıldı. Cumhurbaşkanlığı kariyer kapısından yapılan başvurular yazımızda.

Kamu 11 Nisan 2022 09:27 0
BDDK Memur ve Şoför Alımı Başvurusu Başladı

BDDK tarafından bir duyuru yayınlandı ve memur ile şoför kadrosuna yapılan personel alımı için başvuruların alınmaya başladığına yer verildi.


BDDK bünyesine personel ve memur alımı yapılması için yayınlanan ilanlara baktığımızda başvuruların internet üzerinden bugün başladığına yer verildi. KPSS puan şartı ile yapılacak personel alımında başvuruya dair bilgiler ve başvuru ekranı şu şekilde:


BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacakların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:


  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Şoför kadrosu için ; Lise mezunu olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla (B) sınıfı sürücü belgesine en az (5) yıldır sahip olmak ve KPSS P94'ten en az 70 almış olmak.

Memur kadrosu için ; Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerine bağlı bölümlerden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olmak ve KPSS P3 puan türünden en az 70 almış olmak.


BAŞVURULAR BAŞLADI

İlana başvurular https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden başladı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı üzerinden alınan başvurular 24 Nisan tarihine kadar alınacak.


Şoför kadrosu için 10 katı kadar aday uygulama sınavına alınacak. Uygulama sınavını geçenlerden ise 25 kişi sözlü mülakata alınacak. Memur kadrosu için ise sözlü mülakata 25 kişi çağrılacak.


Kamu ilanlarından bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç