BDDK Kamu İlanı Yayınladı: Memur ve Şoför Alımı Yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BDDK Kamu İlanı Yayınladı: Memur ve Şoför Alımı Yapılacak

BDDK tarafından bir kamu ilanı yayımlandı ve memur ile şoför kadrosuna kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

Kamu 5 Nisan 2022 09:07 0
BDDK Kamu İlanı Yayınladı: Memur ve Şoför Alımı Yapılacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur ve şoför alımı yapıyor.


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından bugün Resmi Gazete'de bir ilan yayımlandı. BDDK resmi internet adresi üzerinden yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağına yer verilirken , alınacak personellerin memur ile şoför kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi. Açıktan yapılacak kamu personeli alımı için başvuruların 11 Nisan 2022 günü ile 24 Nisan 2022 günleri arasında internet üzerinden alınacağına yer verildi. KPSS puan şartı ile yapılacak başvurular için başvuru bilgileri şu şekilde:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlara baktığımızda adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamaları, erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmaması, askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış ya da tecilli olması, atanacağı görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanması, 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve lise mezunları için KPSS P94 puan türünden en az 70, lisans mezunları için KPSS P3 puan türünden en az 70 almış olması gerekmektedir.

Başvuru sırasında aranan özel şartlar ise şu şekilde:

5 memur alımı: Lisans Siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakültelerine bağlı bölümlerden veya denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki bölümlerden mezun olması,

5 şoför alımı: Son başvuru tarihi itibarıyla (B) sınıfı sürücü belgesine en az (5) yıldır sahip olması ve lise mezunu olması gerekmektedir.

Memur kadrosu için 25 kişi mülakat aşamasına alınacak. KPSS puan sıralamasına göre belirlenecek 25 kişi sözlü mülakat aşamasına girebilecek. Şoför kadrosu için ise uygulama mülakatı yapılacak. Bu aşamaya 50 kişi çağrılacak ve burada değerlendirme yapılacak. Değerlendirme sonucu belirlenecek 25 kişi sözlü mülakata katılmaya hak kazanacak.

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınacak. Başvurular 11-24 Nisan tarihleri arasında alınacaktır. Başvurular başladığında , diğer kamu ilanları yayımlandığında haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç