BBP Başkanı Mustafa Destici'den idam açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BBP Başkanı Mustafa Destici'den idam açıklaması

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den idam açıklaması geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberler 4 Mayıs 2023 21:23 3
BBP Başkanı Mustafa Destici'den idam açıklaması

Son dakika: BBP Başkanı Mustafa Destici'den idam açıklaması.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den bir son dakika açıklaması geldi. Destici yaptığı açıklamada "Bu milletimiz bize yetkiyi versin, Büyük Birlik Partisi'ne anayasayı değiştirecek gücü versin, biz idamı getireceğiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bu milletimiz bize yetkiyi versin, Büyük Birlik Partisine anayasayı değiştirecek gücü versin, biz idamı getireceğiz" dedi. Ayrıca, "O çocuğumuzun boynuna tuğlayı bağlayıp, kuyuya atan, kör kuyuya atan o cani sapığın, şerefsizin boynuna tuğlayı bağlayıp, taşı bağlayıp, biz de kuyuya atmazsak, aynı kuyuya atmazsak, namerdiz" ifadelerini kullandı.

Destici, idam cezasını iki kesim için istediklerini belirterek, bunlardan ilkinin "kadınlarımızı, genç kızlarımızı, çocuklarımızı taciz ve tecavüzden sonra öldüren cani sapıklar" olduğunu söyledi. İkinci kesimi ise "bizzat kurşunu sıkarak, bombayı patlatarak askerimizi, polisimizi, güvenlik korucumuzu, öğretmenimizi, sivil vatandaşlarımızı kundaktaki bebeklerimizi, kadınlarımızı şehit eden hainler, katiller sürüsü teröristler" olarak tanımladı.

Destici, idam cezasının adaleti sağlama, suçluları caydırma ve toplumda vicdanı tatmin etme amacıyla gerekliliğine vurgu yaptı. 

Sizce idam gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmıdan yazın.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
siz baştan rahmetli Gaffar Okkan ve 5 polisimizin katilleriyle bir arada olmanız ..
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kesinlikle katılıyorum. Ama ondan önce şu adlı şartı ile yapılan tahliyeleri kaldırın.
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Katılıyorum gelmeli