Bazı Hatalarımız Olmuştur Diyen Erdoğan: 'Uçaklar Boş Gidip Dönüyor'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bazı Hatalarımız Olmuştur Diyen Erdoğan: 'Uçaklar Boş Gidip Dönüyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması. Erdoğan , uçakların boş gidip dönmemesini istedi ve bazı hatalarımız olmuştur dedi.

Siyaset 14 Mayıs 2022 19:13 0
Bazı Hatalarımız Olmuştur Diyen Erdoğan: 'Uçaklar Boş Gidip Dönüyor'

Rize Artvin havalimanının açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Uçaklar boş gidip geliyor.

Rize Artvin havalimanının açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada yeni projelerin ülkemize kazandırıldığını, bu havalimanının Türkiye'de 2'inci dünyadaki 5 yapıdan biri olduğunu söyledi ve "5 yılda tamamlanan Rize - Artvin Havalimanı, yıllık 3 milyon yolcu kapasiteli terminali, destek üniteleri ve diğer birimleriyle gerçekten gurur verici bir eser oldu ancak şu anda uçaklarımız boş gidip geliyor. Buradan Rizeli hemşerilerime, Artvinli hemşerilerime sesleniyorum, uçaklar boş gidip gelirse bu ne Rizeliye ne Artvinliye yakışır. Demek ki Rizeli, Artvinli hemşerilerim bu uçakları doldurmalı ki, bu gidip gelişler çok daha farklı şekilde devam etsin." ifadelerini kullandı.

Erdoğan açıklamasının devamında, "Bu topraklarda yaşayanlar ve sılayı rahim için ziyarete gelenler yanında, bölgenin güzelliklerini görmek isteyen herkese Rize-Artvin artık bir uçak bileti mesafesindedir. 

Rize'nin turizm potansiyelini değerlendirmek için de önemli çalışmalar yürütüyoruz. Kaçkar Dağları Milli Parkı'nı halkımızın kullanımına açtık. Bölgemizi, Karadeniz'in üs bölgesini yapacak İyidere Lojistik Limanı'nın da yapımı sürüyor.

İnşallah bölgemiz, büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin, aydınlık geleceğin lokomotiflerinden biri haline dönüşecektir. Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma yolcuğu hem 2 asırlık tarihi hem de tüm dost ve kardeşleri ile bölgesi için büyük bir başarı hikayesidir." ifadelerini kullandı.

ELBETTE HATALARIMIZ OLMUŞTUR

Muhalefetin tek vaadinin her şeyi eskiye götürmek olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eksiklerimiz elbette vardır, elbette hatalarımız olmuştur ama Türkiye'ye yaşattığımız asırlık atılımlar yanında bunlar devede kulak misalidir. Dünya ateş çemberinden geçerken biz ülkemizi en üst seviyeye çıkartma sorumluluğunun hakkını vermeye çalışıyoruz. Dün başardık, dün üstesinden geldik, bugün de geleceğiz. Çünkü Türkiye belki 100 yılda bir böyle fırsatlar yakalıyor. Bu defa aynı hüsranın tekrar yaşanmasına milletçe izin vermeyeceğiz." dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç