'Bayramdan Önce Satmayın Heba Olur!' İslam Memiş Uyardı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Bayramdan Önce Satmayın Heba Olur!' İslam Memiş Uyardı!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala döviz bozdurmayı düşünenlere Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten önemli bir uyarı geldi. Uzman isim “heba olur” diyerek uyarıda bulundu. İşte haberin detayları...

Döviz 31 Mayıs 2024 0
'Bayramdan Önce Satmayın Heba Olur!' İslam Memiş Uyardı!

Altın ve para piyasasına ilişkin yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen İslam Memiş, bu defa da Kurban Bayramı öncesinde yatırımcılara önemli bilgilendirmeler yaptı. Herhangi bir yatırım tavsiyesi vermeden sadece kendi bilgi ve deneyimlerini paylaşan Memiş, altın ve döviz bozdurma işlemlerinin arttığını belirtti. Bayram tatili ile birlikte TL’ye olan talebin artacağını düşündüğünü dile getirdi.

Euro/dolar gün içi en düşük seviyeyi gördü | Ekonomi Haberleri

TATİL VE BAYRAM BİRLEŞİYOR

İslam Memiş, son iki haftadır döviz ve altın bozduran insan sayısında artış olduğunu söyleyerek, Kurban Bayramı ve yaz tatilinin birleştiğini büyük şehirlerin boşalacağını ifade etti. Aynı zamanda şu dönemde de TL’ye ihtiyaç olduğunu söyleyen Memiş, Kurban hisselerinin 15-18 bin lira aralığında olduğunu ve insanların hazırlık yaptığını belirtti.

TL OLAN TALEP ARTIYOR

Altın fiyatlarının ons kanadından gerilediğini açıklayan Memiş, TL’ye bir yönelme olduğunu da belirtti. Uzman isim, "Bayrama kadar TL talebinin devam edeceğini tahmin ediyorum. "İnsanlar, şirketler giderlerini karşılamak için TL ihtiyacını devam ettiriyorlar” dedi.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

Tüm bunların yanı sıra tatil hazırlığı yaparken dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Memiş, "Kesinlikle hiçbir arkadaşımızın evinde birikim bırakmasını istemiyorum. Varlıklarınızı bırakıp tatile çıkmayın. Varlıklarınız heba olur” dedi.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç