Bayram'da Hava Durumu Açıklandı: Bu İllere Kuvvetli Yağış Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bayram'da Hava Durumu Açıklandı: Bu İllere Kuvvetli Yağış Geliyor

Son dakika haberi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve bayramda birçok şehirde kuvvetli yağış beklendiği duyuruldu.

Son Dakika 27 Nisan 2022 21:38 0
Bayram'da Hava Durumu Açıklandı: Bu İllere Kuvvetli Yağış Geliyor

Son dakika haberi: Meteoroloji bayramda hava durumunun nasıl olacağını açıkladı: Birçok şehre şiddetli yağmur geliyor.

2022 yılı Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kaldı. 2 Mayıs 2022 Pazartesi günü Ramazan Bayramı'nın 1. günü olarak idrak edilecek. Bayrama az kala vatandaşlar , tatil planları, ziyaret planları, memleket planları yapmaya başladı. 

 

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN DEĞİL

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olabileceğinin açıklanmasının ardından vatandaşlar, tatil planlarını uzun soluklu yapmaya başladı. Ancak bu konuda ne kabineden ne de Cumhurbaşkanlığından bir açıklama gelmedi. Bu nedenle bayram tatilinin 5 gün olacağı ortadadır. Cuma mesai bitimi ile başlayacak tatil, Perşembe mesai başlaması ile sona erecek. 

 

TATİL PLANI YAPANLAR DİKKAT

Tatil planı yapan vatandaşlara bir son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada arife günü ve bayramın ilk günü birçok şehirde şiddetli yağmur beklendiğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda Ramazan Bayramı Arife günü ile Ramazan Bayramı 1. gününde hava durumunun nasıl olacağını takipçilerimizle paylaşıyoruz.

 

HARİTALI HAVA DURUMU AÇIKLANDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce açıklanan haritalı hava durumuna baktığımızda önümüzdeki 5 gün birçok şehirde şiddetli yağmurun beklendiği görüldü. İşte önümüzdeki 5 günlük hava durumu.

 

28 NİSAN HAVA DURUMU

28 Nisan günü için yayımlanan haritalı hava durumu tahmin raporuna baktığımızda Perşembe günü Doğu Anadolu Bölgesi ile Karadeniz'in doğu bölgelerinde ve İç Anadolu 'nun kuzey kesimlerinde, güney ile iç kesimlerinde şiddetli yağmur beklendiği görüldü. Gök gürültülü yağış etkisini birçok ilde hissettirecek. 

29 NİSAN CUMA HAVA DURUMU

29 Nisan Cuma günü için yayınlanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda ise İç kesimlerde daha fazla şehirde yağmur görüleceği ancak yağmurun sağanak şekilde etkisini hissettireceği görüldü. Doğu Anadolu ile Güney Doğu Anadolu2da bazı illerde ve Karadeniz'in doğu kesimleri ile orta kesimlerinde beklenen yağışlar şu şekilde:

30 NİSAN CUMARTESİ HAVA DURUMU

30 Nisan 2022 için yayımlanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda ise yağışların ülke geneline yayılacağı görüldü. Sadece Ege Bölgesi ile Akdeniz'in batı kesimleri ve Trakya Bölgesi'nde yağış beklenmiyor. Diğer illerin hepsinde şiddetli yağmur, gök gürültülü yağmur bekleniyor. 

 

1 MAYIS PAZAR RAMAZAN BAYRAMI ARİFESİ HAVA DURUMU

1 Mayıs Pazar günü , yani Ramazan Bayramı'nın Arife gününde yine ülke genelinde yağış bekleniyor. Sadece Trakya, Marmara, Ege ve Akdeniz'in batı kesimlerinde yağışlı hava beklenmiyor. 

 

2 MAYIS PAZARTESİ RAMAZAN BAYRAMI'NIN 1. GÜNÜ HAVA DURUMU

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de ülke genelinde birçok şehirde şiddetli yağış görülecek. Ancak arife gününe göre daha az ilde yağış bekleniyor. Yayımlanan hava tahmin raporuna göre Karadeniz'in doğu kesimlerinde, Doğu Anadolu Bölgesinde, Akdeniz'de , İç Anadolu'nun iç ve güney ile batı kesimlerimde kuvvetli yağışlar bekleniyor. İşte yayımlanan Ramazan Bayramı 1. gün hava durumu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç