Bayram tatili 9 gün oldu: Peki Öğretmenlerin sene sonu seminerleri online olacak mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bayram tatili 9 gün oldu: Peki Öğretmenlerin sene sonu seminerleri online olacak mı?

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. Peki öğretmenlerin seminerleri online olacak mı? İşte gelen son dakika açıklaması.

Eğitim 4 Haz 2024 1
Bayram tatili 9 gün oldu: Peki Öğretmenlerin sene sonu seminerleri online olacak mı?

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu: Öğretmen seminerleri online olacak mı?

2024 yılı Kurban Bayramı bu sene Pazar günü başlıyor ve bayramın son günü Çarşamba gününe denk geliyor. Hal böyle olunca kamu personellerinin bayram taitli beklentisi de oluştu. Beklenen açıklama ise bugün kabineden sonra geldi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün kabineden sonra yaptığı açıklamada Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını, Perşembe ve Cuma günlerinde de memurların idari izinli sayılacağını söyledi.

İL TERCİHLERİ ALINDI

Öğretmenlerin sene sonu seminerleri için tercihler geçen hafta açılmış ve 2 Haziran'a kadar öğretmenler, seminerlere girmek istediği illleri kendileri seçmişti. İsteyen kendi memleketinde, tercih vermeyen ise kendi görev yaptığı okulda seminerlere katılacak.

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİNDEN 2 GÜN GİTTİ

Öğretmenlerin seminerleri bayramdan hemen sonra başlayacaktı. Ancak Perşembe ve Cuma günlerinin tatil edilmesi ile bugünlerdeki seminerler de tatil edilmiş oldu. Şimdi seminerler için sadece 4 gün kaldı. Sadece 4 gün için de öğretmenler, okullara gitmek yerine online şekilde seminerlere girmek istiyor. Sizce seminerler nline mi olmalı yoksa yüz yüze mi olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Bu konuda henüz MEB'den bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 52 Gün Önce
online olmalı