Bayram Öncesi Kredi İhtiyacı Olanlara Müjde! İŞ Bankası'ndan 200.000 TL Kredi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bayram Öncesi Kredi İhtiyacı Olanlara Müjde! İŞ Bankası'ndan 200.000 TL Kredi Müjdesi!

Kurban bayramı öncesi kredi ihtiyacı olan vatandaşlara İŞ Bankası'ndan yeni kredi kampanyası geldi! İşte haberin detayları...

Kredi 1 Haz 2024 0
Bayram Öncesi Kredi İhtiyacı Olanlara Müjde! İŞ Bankası'ndan 200.000 TL Kredi Müjdesi!

Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmelerin vatandaşların bütçelerine yansıması olumsuz olmaya devam ediyor. Özellikle sabit gelirliler için işler hiç de iyi gitmiyor. Harcamaların tutarları artarken gelirlerde herhangi bir artış olmuyor. Bu da düzenli olarak her ay bütçe açığının biraz daha büyümesi ile sonuçlanıyor. Kişisel bütçelerde denge sağlanabilmesi için ise toplu paraya ihtiyaç duyuluyor. Bu toplu parayı alabilmenin en kolay yolu ise bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. İş Bankası da ihtiyaç kredisi kampanyasında yaptığı son yeniliklerle büyük ses getirdi.

NAKİT DESTEK KAMPANYASI!

İş Bankası’nın açıkladığı ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere çok özel imkanların sağlandığı bildirildi. Bu imkanlar ile beraber müşteriler ihtiyaç kredisi çektiklerinde aradıkları toplu paraya en maliyetsiz şekilde ulaşabiliyorlar. Bu yolla temin edilen toplu para ile borçlarını ödeyen veya ihtiyaçlarını karşılayan müşteriler borçlarını toparlayabilme imkanı buluyorlar. İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi koşulları oldukça merak ediliyor.

İş Bankası müşterileri için sağlanan en önemli imkan kredi maliyeti oluyor. Müşteriler ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde aylık yüzde 4,55 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. Diğer bankaların kredi maliyetleri incelendiğinde ise daha yüksek maliyetlerle karşılaşılıyor. Bu durumda da İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi çektiklerinde kazançlı çıkıyorlar. Üstelik İş Bankası müşterileri yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi kullanabilme imkanına da sahip olabiliyorlar.

İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi çekecek olan müşterilere BDDK talimatları gereği azami vade sınırlamaları uygulanıyor. Bu çerçevede kredi miktarına göre ihtiyaç kredisi için en fazla vade süresi belirleniyor. 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri için 12 aydan fazla vade süresi uygulanamıyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerinde ise 24 ay vade aşılamıyor. 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisinde de 36 ay vade geçilemiyor.

200.000 TL’NİN TAKSİT TABLOSU!

is-bankasi.jpg

İş Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda karşılaşacakları maliyet bir örnek tablo ile açıklandı. 12 ay vadeli 200.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşterilerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı 23.744 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 284 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç