Baydöner halka arz oluyor: BYDNR hisse talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL hangi banka?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Baydöner halka arz oluyor: BYDNR hisse talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL hangi banka?

Son dakika haberi: SPK'dan son dakika açıklaması yapıldı ve Baydöner'in halka arzının onaylandığına yer verildi. Peki talep toplama ne zaman?

Borsa 9 Ağu 2023 23:08 0
Baydöner halka arz oluyor: BYDNR hisse talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL hangi banka?

Son dakika: Baydöner halka arz oluyor: Peki talep toplama ne zaman? 1 lot kaç TL?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Bugün yayınlanan haftalık bültene baktığımızda Baydöner ile Enerya Enerji'nin halka arzına onay geldiğine yer verildi. Bu karar sonrası yatırımcılar, Baydöner'in ne zaman halka arz olacağını araştırmaya başladı. Biz de Finans7 olarak bu yazımızda halka arza ilişkin detaylara yer verdik.

Borsada BYDNR kodu ile işlem görecek Baydöner'in halka arzı 21 liradan yapılacak. Toplamda 18 milyon lotluk bir hisse satışı olacak.

Halka arz ile ilgili yayınlanan açıklama şu şekilde:

Mevcut ortaklardan Ferudun TUNÇER’e ait 2.000.000 TL ve Levent YILMAZ’a ait 2.000.000 TL nominal değerli B grubu payların satışı gerçekleştirilecektir. 

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Baydöner talep toplama tarihleri henüz belli değil. Ancak beklentilerimize göre 16 ya da en geç 17 Ağustos tarihinde talep toplamanın başlaması bekleniyor. Talep toplama tarihi belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

BAYDÖNER HAKKINDA: NE İŞ YAPAR?

Bugüne kadar sayısız ödüller kazanan Baydöner; son olarak, 2015 ve 2016 yılında, AVM Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen ve halk oylaması ile seçilen “ AVM’lerde en sevilen ve tercih edilen restoran zinciri” ödülüne layık görüldü. Türkiye pazarında şube sayısı ve satış hacmi ile en büyük restoran zinciri olan Baydöner; Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Baydöner, şu an Türkiye, Irak’ta olmak üzere 110’un üzerinde şube ile hizmet veriyor.

BAYDÖNER VİZYONUMUZ
Misafirlerimize en iyi müşteri deneyimini yaşatmak.

BAYDÖNER MİSYONUMUZ
Misafirlerimize, çalışanlarımıza ve topluma duyarlı bir marka olarak iskenderi herkese ulaşılabilir kılmak.

Finans7.com | Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç