Battaniye fiyatları ne kadar? İşte tek ve çift kişilik ve toplu battaniye alımı fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Battaniye fiyatları ne kadar? İşte tek ve çift kişilik ve toplu battaniye alımı fiyatları

Son dakika haberi: Battaniye fiyatlarında indirimler başladı. İnternet üzerinden e ticaret sayfaları üzerinden yapılan indirimlerle fiyatlar yazımızda.

Finans Magazin 6 Şubat 2023 22:00 1
Battaniye fiyatları ne kadar? İşte tek ve çift kişilik ve toplu battaniye alımı fiyatları

Son dakika haberleri geliyor. Battaniye fiyatlarına gelen zamlar sonrası vatandaşlar , internet üzerinden battaniye fiyatlarının ne kadar oduğunu araştıraya başladı. Peki battaniye fiyatları ne kadar oldu? 1 battaniye ne kadar? Tek kişilik ve çift kişilik battaniye fiyatlalrı ne kadar oldu?

Depremin yıktığı bölgelerde şimdi en büyük ihtiyaç battaniye ve çadır oldu. Vatandaşların çadır ihtiyaçlarını Kızılay karşılamaya çalışırken battaniyede eksikliklerin giderilmesi için de çalışmalar son sürat devam ediyor. Futbol kulüpleri, dernekler, işyerleri, şirketler yaptıkları açıklamada bölgeye battaniye göndereceklerini söylerken bölgeye giden battaniyeler , bu soğuk havalarda deprem nedeniyle büyük yıkım yaşayan vatandaşlara verilmeye başlandı. İnternet üzerinden battaniye fiyatlarına baktığımızda tek kişilik battaniyelerin 18 lira seviyesinde olduğu görülüren çift kişilik pamuk battaniyelerin ise 5 liraya kadar çıkığı görüldü.

PTTavm üzerinden yayınlanan bir diğer battaniyeye baktığımızda tek kişilik polar kamp battaniyesinin 151 lira olduğu görülüyor. Öte yanda çift kişilik bazı battaniyeler de 199 liradan satışa sunuluyor. 

Termail battaniye fiyatları ise  liradan başlıyor İnternet üzerinden toplu alımlarda herhangi bir indirim uygulanmazken işyerlerinden alınması durumunda bir indirim yapılabilmektedir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 20 Ay Önce
Bu nasıl bir haber, bu ne biçim rakamlar böyle. (5 lira, 10 liraya çıktı ne demek? )