Batman Kozluk'tan son dakika ölüm haberleri: Silahlı saldırı oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Batman Kozluk'tan son dakika ölüm haberleri: Silahlı saldırı oldu

Son dakika haberi Batman Kozluk'tan geldi. Kozluk'ta bir araca silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. İşte bölgeden gelen son dakika bilgileri.

3.Sayfa 12 Ocak 2023 22:21 0
Batman Kozluk'tan son dakika ölüm haberleri: Silahlı saldırı oldu

Son dakika: Batman Kozluk'ta silahlı saldırı.

Batman Kozluk'tan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Kozluk'ta bir aracın tarandığı bildiirlidi. Silahlı bir grubun geldiği ve araca saldırı düzenlendiği , saldırı sonucu ölü ve yaralılaırn olduğu öğrenildi. Konu ile ilgili Gazeteci Mahmut Bozarslan bir açıklama yaptı ve "Batman'ın Kozluk İlçesindeki bir aracın tarandığı yönünde bilgi geldi. Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. İlk gelen bilgiler kan davası olduğu yönünde" dedi.

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Armutlu köyünde H.D., İstanbul’dan taziye ziyareti için gelen aralarında husumetlilerinin olduğu minibüse, uzun namlulu silahla ateş açtı.

H.D. olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 kişi hayatını kaybetti
Yapılan kontrolde minibüste bulunan Hifzullaf Güler ve Abdurrahman Güler’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

DHA'nın haberine göre saldırıda yaralanan Ömer Güler, Hüseyin Güler, Necmettin Güler, İsmet Güler ve Mehmet Özcan ise ilk müdahalelerinin ardından Kozluk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunan 2 yaralı buradan Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bölgeden gelişmeler geldikçe aktaracağız. Takipte kalın ve haberi sık sık yenileyin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç