Başvuru yapana PTT'den 1500 TL destek başvuru e-devlet kapısında başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Başvuru yapana PTT'den 1500 TL destek başvuru e-devlet kapısında başladı

E devlet üzerinden başvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1500 TL ve 1900 TL'ye kadar destek ödemesi yapılacak. İşte başvuru.

Finans Magazin 11 Ağu 2023 23:41 0
Başvuru yapana PTT'den 1500 TL destek başvuru e-devlet kapısında başladı

E Devlet üzerinden 1500 TL destek başvurusu nasıl yapılacak?

E-devlet kapısı üzerinden sosyal yardım ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Düşük gleili, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen destek ödemesinin detaylarına baktığımızda başvuruların yapıldığına yer verildi. Peki sosyal yardım başvuru şartları nedir? Sosyal yardım başvuruları nasıl yapılır? E devlet kapısı üzerinden 1500 TL destek ödemesi için başvurular nasıl yapılacak? İşte son dakika bilgileri.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK ÖDEMESİ

E devlet kapısı üzerinden sosyal yardım ödemesi başvurusu yapılabiliyor. Yardıma ihtiyacı olan, dar gelirli vatandaşlar, yapacağı başvuruda bu yardıma dair detayları aktarabilecek ve detayların aktarılması sonrası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında değerlendirme yapılacak. Değerlendirmeden sonra ihtiyaç sahiplerine sosyal yardım ödemesi yapılacak.

1500 TL - 1900 TL DESTEK ÖDEMESİ YAPILIYOR

E devlet kapısı üzerinden başvuru yapmanız durumunda 1500 TL ve 1900 TL'lik seviyeye kadar sosyal yardım ödemesi başvurusu yapılabilecek. Başvurular aşağıdaki videoda gösterildiği gibi yapılacak:

E devlet üzerinden başvurunuzu yaptıktan sonra vatandaşların başvuruları değerlendirme aşamasına alınacak. Değerlendirme aşamasından sonra yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım ödemeleri iban adreslerine ve PTT hesaplarına yatırılacak. Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

VATANDAŞLIK MAAŞI GELİYOR

Önümüzdeki Ekim ayından sonra vatandaşlık maaşı başvurularının başlaması bekleniyor. Başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç