Başkent'te bina girişinde göçük: 19 daire tahliye edildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Başkent'te bina girişinde göçük: 19 daire tahliye edildi

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir inşaat kazısı sırasında 4 katlı bir apartmanın girişinde göçük oluştu. Göçüğün ardından 19 bina tahliye edildi.

Yerel Haberler 19 Ocak 2023 23:47 0
Başkent'te bina girişinde göçük: 19 daire tahliye edildi

Son dakika haberi: Ankara'nın Mamak ilçesinde bir inşaat kazısı sırasında 4 katlı bir apartmanın girişinde göçük oluştu. Meydana gelen göçüğün ardından tedbir amacıyla binada bulunan 19 daire tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, Mamak ilçesi Zerdalitepe Mahallesi 1756. Sokak’ta meydana geldi. İnşaat kazısı yapılırken bitişiğinde bulunan 4 katlı Efe Apartmanı'nın arka girişinde çökme meydana geldi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye, AFAD ve belediye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler binada bulunan 19 daireyi tedbir amaçlı tahliye etti. Bina sakinlerinden Murat Atalay, “Olay olduğunda binadaydım, 3-4 gündür bilinçsizce bir kazı yapılıyor. Hiçbir önlem ve tedbir almadan gelişi güzel kazmaya başladılar. Bugün öğleden sonra kazı yapılırken bizim binanın girişi çökmeye başladı.

Çocuklarımızı korkudan içeri aldık. Müteahhitle görüştük ama bize inşaat alanına giremezsiniz, sizin binanızın sorunu dediler. Çökme olurken ben evdeydim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç