Başhekim Halil Umut Meler'in Sağlık Durumuyla İlgili Açıklamalar Yaptı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Başhekim Halil Umut Meler'in Sağlık Durumuyla İlgili Açıklamalar Yaptı!

Ankaragücü maçında, Ankaragücü başkanı Faruk Koca tarafından darp edilen Halil Umut Meler'in sağlık durumuyla ilgili başhekim açıklama yaptı! İşte haberin detayları...

Spor 12 Ara 2023 0
Başhekim Halil Umut Meler'in Sağlık Durumuyla İlgili Açıklamalar Yaptı!

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile beraberindeki iki kişinin yumruk ve tekmeli saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumuna ilişkin hastane başhekiminden açıklamalar geldi. Olayın stresiyle sabah saatlerinde tansiyonunun yükseldiğini belirten başhekim, "Onu kontrol altına aldık. Bugün de misafirimiz olacak, büyük ihtimalle yarın sabah taburculuğunu planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Halil Umut Meler hakemliği bırakma kararı aldı | Futbol Haberleri

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk attı. Öte yandan Koca ve beraberindekiler Meler'i yerde tekmeledi. Olayın ardından Meler, hakemliği bırakma kararı aldığını açıkladı.

Son olarak Koca ve beraberindeki 2 kişi tutuklandı.

'BUGÜN DE MİSAFİRİMİZ OLACAK'
Koca'nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında hastane başhekimi açıklamalarda bulundu.

Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına  uğradı: Tüm ligler süresiz olarak ertelendi - BBC News Türkçe

Başhekim, açıklamasında "Sol gözündeki kanama azalmaya başladı. Oradaki kırık iyileşecektir. Sabah da beyin kontrolünü yaptık. Beyinde hasar yok. Kalıcı bir hasar kalmayacak gözünde. Bugün sadece olayın stresi ile sabah tansiyonu yükseldi. Onu kontrol altına aldık. Bugün de misafirimiz olacak, büyük ihtimalle yarın sabah taburculuğunu planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç