Bankalardan Ev Hanımlarına Ucuza Kredi: İşte Bankalar ve Başvuru Ekim 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bankalardan Ev Hanımlarına Ucuza Kredi: İşte Bankalar ve Başvuru Ekim 2022

Bankalar tarafından yapılan son dakika açıklamasında ev hanımlarına kredi verildiği aktarıldı.

Bankalar 3 Ekim 2022 23:55 0
Bankalardan Ev Hanımlarına Ucuza Kredi: İşte Bankalar ve Başvuru Ekim 2022

Ev hanımlarına kredi veren bankalar.

Birçok banka gelge istemeden SMS ile ya da internet üzerinden başvuru ile vatandaşlara krediler veriyor. Verilen bu kredilerden ev hanımları da başvuru yapabiliyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu kredinin detaylarıuna yer verdik.

ENPARA KREDİ

Qnb Finansbank'ın dijital şubesi olan Enpara, kısa sürede yüz binlerce kişiye ulaştı. Banka, belgesiz kredi verdiği için söz konusu krediye ev hanımları da başvuru yapabiliyor. 

AKBANK'TAN KREDİ

Akbank tarafından yapılan açıklamada ev hanımlarına yönelik kredi verildiği aktarıldı. 50 bin liraya kadar verilen kredinin başvurusu banka resmi sayfasından, mobil uygulamasından ya da bankanın şubelerinden yapılabiliyo9r.

DENİZBANK KREDİ

Denizbank tarafından yapılan açıklamada 10 bin liraya kadar kredi verildiği ,belgesiz şekilde verilen kredinin onaylanmasının ardından vatandaşlar söz konusu parayı kullanmaktadır.

ŞEKERBANK

Şekerbank tarafından yapılan açıklamada da ev hanımlarına yoğun kredi verldiği aktarıldı. Banka tarafından 25 bin liraya kadar verilen kredi detayları için bankanın resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

TEB KREDİ

Teb tarafından yapılan duyuruda da vatandaşlara uygun faizli kredi verildiği aktarıldı.

Bu bankaların yanı sıra diğer bankalar da ev hanımlarına kredi verme seçeneği sunuyor.

AMA SON ZAMANLARDA ÇOK ZOR

Daha önceden verilen krediler son dönemlerde ciddi sıkıntılara sahne oluyor. Birçok banka, şartları uymasına rağmen birçok kişiye kredi vermiyor. Şartlar uysa bile düşük miktarda verilen krediler vatandaşların işine yaramıyor. Ev hanımlarına verilen kredide de o şekilde. Bankaların sıkılaştırma adımalrına gitmesi ve daha az kredi vermesi ile bankalar son dönemlerde olumsuz cevap verğiyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç