Bankalardan 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası: 100 Bin TL'ye Kadar Verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bankalardan 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası: 100 Bin TL'ye Kadar Verilecek

Son dakika haberi: Bankalardan yapılan son dakika açıklamasında 3 ay ertelemeli kredi başvurusunun başladığına yer verildi.

Kredi 15 Ekim 2022 15:18 0
Bankalardan 3 Ay Ertelemeli Kredi Kampanyası: 100 Bin TL'ye Kadar Verilecek

Bankalardan 3 ay ertelemeli kredi.

Birçok banka, ihtiyaç kredisi çekmek isteye nvatandaşlara uygun fiazli kredi vereceğini, 3 ay ertelemeli şekilde verilecek kredi ile vatandaşların kredilerini şimdi çekeceği 2023 yılında ödemelere başlayacağı bildirildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu durumun detaylarına yer verdik ve bankaların kredi faiz oranlarına ve başvuru detaylarına yer verdik.

3 ay ertelemeli kredi veren ilk banka Yapı Kredi Bankası oldu. Yapı Kredi Bankası'ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından ihtiyaç kredisi kullanımı yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmelidir." ifadelerine yer verildi. Başvuru için "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

Akbank tarafından yapılan açıklamada ise "3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi'nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil'den kullanabilirsiniz. Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. " ifadelerine yer verildi.

TEB tarafından yapılan açıklamada kredi ile ilgili, "Tüm ihtiyaçların için CEPTETEB’in %1,64'den başlayan faiz oranlarıyla 200.000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, yerinden bile kalkmadan hemen başvurabilirsin." ifadelere yer verildi.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, "Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde." denildi.

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada ise 3 ay ertelemeli kredinin memurlara verildiği bildirildi ve "Kamu çalışanlarına özel fırsat! Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi QNB Finansbank’ta" ifadelerine yer verildi.

Alternatif Bank tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: 

Nakit ihtiyaçlarınız için kredinizi şimdi çekin, ödemeye 3 ay sonra başlayın!

Ertelemeli Ödeme Fırsatı 
Bütçenize Dost Ödeme Seçenekleri 
Hızlı Onay Süreci 

BAŞVURU

Söz konusu ertelemeli kredilere başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru için banka internet adresine ya da banka şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç