Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olanlar: 3 ay erteleme imkanı geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olanlar: 3 ay erteleme imkanı geldi

Son dakika haberi: Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olanlar için iyi haber geldi. Gelen haberde borç kapatma kredisi ile borçların 3 ay erteleneceğine yer verildi.

Kredi 27 Mayıs 2023 21:24 1
Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olanlar: 3 ay erteleme imkanı geldi

Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olanlara 3 ay ertelemeli kredi kampanyası başladı.

Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olanları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada düşük faizli kredi kampanyası ile vatandaşların diğer bankalara olan borçlarını tek seferde kapatabileceği ve 3 ay erteleme ile kullandırılacak kampanyanın başvurusunun internet üzerinden başladığına yer verildi. Kampanya ING Bank tarafından başlatıldı.

KREDİ DETAYLARI AÇIKLANDI

"Kredi kampanyamız, 3-36 ay vadeler arasında geçerli olup dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasına baktığımızda borç kapatma kredisinde detaylara şu şekilde yer verildi:

Kredi kampanyamız, 3-36 ay vadeler arasında geçerli olup dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır. 

Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %2,09 ile %6,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir. 

Müşterimizseniz, ing.com.tr ''Hemen Başvur''dan, ING İnternet Şubesi'nden ve ING Mobil'den kredinizi anında kullanabilirsiniz. 

Müşterimiz değilseniz, kredinizin onaylanmasının ardından, şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile tamamlayıp kredinizi kullanabilirsiniz. 

3 ay erteleme kampanyası 5.001-100.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur. Bu kampanyadan, 31 Mayıs 2023’e kadar yararlanabilirsiniz. 

Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi nakit iade özelliği,      

ING Kredi Noktası’ndan yapılan alışverişler için kullanılan kredilerde başka koşullar geçerli olur.

5.000 TL altı kredi kullanımlarından yansıyan avantajlı faiz oranları, ilk kredi kullanımı için yansır. Kampanya süresi boyunca diğer kredi kullandırımlarında yansıyacak Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi faiz oranı %2,15'ten başlamakta, vadeye göre değişmektedir.

Nakit iade işlemleri için bu faiz oranı üzerinden hesaplama yapılır. Banka, kampanya kapsamında, bu gösterge faiz oranını değiştirme hakkını her zaman saklı tutar.

 %2,09'dan başlayan faiz oranlarından kredi notu 1850 ve üzeri olan yeni müşteriler faydalanır. Belirtilen faiz oranları 3.000-50.000 TL arası tutarlar için 3-36 ay vadede geçerlidir. ING müşterisi olmayanlar için kimlik teyit süreci şubeye gitmeden kurye ile tamamlanabilir. ING, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkını saklı tutar.

GERİ ÖDEME NE KADAR?

20 bin lira borç kapatma kredisi çekecek vatandaşlara 6 ayda yüzde 2.09 faizle kredi veriliyor. Çekilecek kredinin aylık geri ödemesi 3 bin 644 TL. Bu kredinin toplamda geri ödemesi 21 bin 964 TL olarak açıklandı.

3 AY ERTELEME İMKANI

Borç kapatma kredisi çekecek vatandaşlar, krediyi 3 ay ertelemeli kampanya ile kullanabilecek. Diğer bankalara olan borçlarınızı ödedikten ve tamamını kapattıktan sonra bankaya ödemelerinizi 3 ay sonra yapabileceksiniz.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Söz konusu kredi kampanyasına başvurular bankanın resmi internet adresinden ve ING bank şubeleri aracılığıyla yapılabiliyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
Garanti bank yapı kredi bank deprem için üç ay ve altı ay erteleme yaptı devlet bankaları bir ay ayıp be