Bankalara borcu olanlar dikkat: Borç kapatma kredisi başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bankalara borcu olanlar dikkat: Borç kapatma kredisi başvurusu başladı

Son dakika haberi: Bankalara borcu olanlara iyi haber geldi. Garanti Bankası , borç kapatma kredisi verdiğini duyurdu.

Kredi 31 Ocak 2023 23:48 0
Bankalara borcu olanlar dikkat: Borç kapatma kredisi başvurusu başladı

Bankalara kredi borcu olanlara iyi haber: Borç kapatma kredisi başvurusu başladı.

Bankalara borcu olan vatandaşları ilgilendiren açıklama geldi. Garanti BBVA tarafından yapılan son dakika açıklamasında, diğer bankalara borcu olan vatandaşların borçlarını ödemekte zorlandıkları yerde kendilerinin devreye gireceğini, vatandaşlara düşük faizli borç kapatma kredisi verileceği bildirildi. 

Banka resmi sayfasından konu ile ilgili yapılan açıklamada diğer bankalara birikmiş kredi , kredi kartı borcunuz varsa bu borçları tek çatı altında toplayarak bankaya başvuru yapabilir ve tüm borçlarını tek başlık altında toplayabilecek. Tek bir kredi altında borçlarınızı toplayarak bu şekilde borcunuzu yeniden taksitlerle geri ödeyebileceksiniz.

BANKA AÇIKLADI

Garanti BBVA'dan yapılan son dakika açıklamasında "%1,89’dan başlayan faizlerle başka bankalardaki bireysel ihtiyaç kredilerinizi Borç Transferi kampanyası ile birleştirin, avantajlı ödeme koşullarıyla rahatça ödeyin!" ifadelerine yer verildi ve kredinin detayları şu şekilde paylaşıldı: "Borç Transferi kredisi ile diğer bankalardaki bir veya birden fazla bireysel ihtiyaç kredinizi ayrıcalıklı borç transferi faiz oranları ile Garanti BBVA’da tek çatı altında toplayabilir, ödemelerinizi 36 aya varan vade seçenekleriyle zorlanmadan yapabilirsiniz. Üstelik borç transferi için dosya masrafı da ödemenize gerek yok! Borç kapatma kredisi başvuru işlemlerinizi şubeye gitmeden 444 0 335 Anında Kredi Destek Hattı üzerinden veya şubelerimize gelerek gerçekleştirebilirsiniz"

PEKİ 1.85 FAİZLE ÇEKİLECEK KREDİDE GERİ ÖDEME NE KADAR OLACAK?

25.000 TL 12 ay vadeli ihtiyaç kredisini %1,89 faiz oranı ile alırsanız
Kredi Tutarı
25.000,00 TL
Aylık Faiz Oranı
%1,89
Toplam Geri Ödeme
28.836,85 TL
Aylık Taksit Tutarı (12 ay)
2.403,07 TL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç