Bankalar kredi faiz oranlarını düşürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bankalar kredi faiz oranlarını düşürdü

Son dakika haberi: İhtiyaç, konut ve taşıt kredisinde faiz oranları düştü. İşte kredi faiz oranlarında yaşanan gerileme.

Bankalar 4 Mart 2023 18:59 2
Bankalar kredi faiz oranlarını düşürdü

Banka kredi faiz oranları düştü.

Merkez Bankası'nın geçen hafta faizleri indirmesinden sonra konut, ihtiyaç ve taşıt kredisinde faizler bir miktar geriledi. Yaşanan düşüşle birlikte en uygun faizli kredi veren bankalar, faiz oranları araştırılmaya başlandı. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu krelerin detaylarına ayrı ayrı yer verdik.

MERKEZ FAİZLERİ 9'UN ALTINA İNDİRDİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından geçen hafta Perşembe günü alınan kararda politika faizi 8.50 seviyesine çekildi. Politika faizinin indirilmesi ile birlikte kredi faizlerinde de indirim oldu.

İhtiyaç kredisi faiz oranları ve kredi hesaplama için TIKLAYIN

Taşıt kredisi faiz oranları ve kredi hesaplama için TIKLAYIN

Konut kredisi faiz oranları ve kredi hesaplama için TIKLAYIN

 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
soyguncu olan sadece bankalarmi hepai birbirinin canagini yaliyor millet kor kardesim hala hedef diyebtutturuyolar asil hedef millet kimse anlamiyo kafabyokki
Ziyaretçi 12 Ay Önce
BANJALAR HALEN BİZLERİ SOYUYOR FAIZLER COK YUKSEK ALLAH BUNLARIN BRLESINI VERSIN DEPREM BOLGESINDE VATANDAŞLARA 100 BİN LIRA DEPREM DESTEK KREDİSİ VERILIYOR ALAN ALIYOR ALAMAYAN BOYNU BÜKÜK AYRILIYOR BANKALARIN ONUNDE INSANLAR KUYRUKLAR OLUŞMUŞ DURUMDA AMA KIMSE BU BANKALARA BIR SEY DEMIYOR. SANKI BABALARININ HAYRINA KREDI VERIYORLAR MERKEZ BANKASI %8,5 YAPMIŞ FAİZLERİ BUNLAR HALKI ENAYİ YERINE KOYUYOR.