Bankalar Bayramda Açık Olacak: İş Bankası, Ziraat Bankası, Şekerbank...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bankalar Bayramda Açık Olacak: İş Bankası, Ziraat Bankası, Şekerbank...

3 Bankadan son dakika açıklamaları geldi ve bayramda bankaların açık olacağına yer verildi.

Bankalar 17 Haz 2022 16:13 0
Bankalar Bayramda Açık Olacak: İş Bankası, Ziraat Bankası, Şekerbank...

3 banka açıklama yaptı ve bankaların bayramın ilk gününde açık olacağına yer verildi. 

Kurban Bayramı'na kısa süre kaldı. Bayram için geri sayım devam ederken vatandaşları ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 3 bankanın bazı şubelerinin bayramın ilkk gününde açık olacağına yer verildi. 

BAYRAM NE ZAMAN?

2022 yılı Kurban Bayramı bu sene 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacak. Hafta sonu başlayacak Bayramın ilk günündne önceki gün, yani Cuma günü memurlar için yarım gün tatil olacak. 

Kurban Bayramı'nın ikinci günü ise 10 Temmuz Pazar gününe denk geliyor. Bayramın 3'üncü günü 11 Temmuz Pazartesi günü idrak edilecek. Bayramın son günü olan 4'üncü günü ise 12 Temmuz 2022 Salı günü idrak edilecek. 

3 BANKANIN BAZI ŞUBELERİ BAYRAMDA AÇIK

Bankalardan son dakika açıklamaları geldi. Yapılan açıklamalarda bankaların bazı şubelerinin bayramın ilk gününde açık olacağına yer verildi. 

Buna göre Türkiye İş Bankası, Ziraat Bankası ve Şekerbank'ın bazı şubeleri , 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü açık olacak ve vatandaşların nakit ile diğer işlemleri bankalardan yapılabilecek. 

DİĞER BANKALARDAN DA AÇIKLAMA GELECEK

Bu bankaların yanı sıra diğer bankaların da bayram yaklaştığında açıklama yapması bekleniyor. Açıklamalaar geldikçe Finans7.com olarak sayfamızda bankaların açıklamasına yer vereceğiz.

Öte yandan bu bankaların tüm şubelerinin değil sadece bazı şubelerinin açık olacağı bildirildi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç