Bankadan Emekliye Rekor Promosyon: Hangi Banka Ne Kadar Kaç Lira Promosyon Veriyor İşte En Yüksek Veren Banka
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bankadan Emekliye Rekor Promosyon: Hangi Banka Ne Kadar Kaç Lira Promosyon Veriyor İşte En Yüksek Veren Banka

6 banka tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilere rekor promosyon verildiği açıklandı.

Emekli Haberleri 29 Tem 2022 21:27 6
Bankadan Emekliye Rekor Promosyon: Hangi Banka Ne Kadar Kaç Lira Promosyon Veriyor İşte En Yüksek Veren Banka

6 bankadan emekliye yüksek promosyon.

6 banka tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve emekli vatandaşlara yüksek promosyon verileceği duyuruldu. Söz konusu promosyona baktığmızda miktarların 7 bin liralara kadar çıktığı görüldü. Emekliler ise en iyi promosyonu hangi bankanın verdiğini araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda , bankaların resmi sayfasından aldığımız promosyon miktarlarına yer verdik.

Öncelikle promosyon nedir ona bir göz atalım. Promosyon , bankalar tarafından , maaşın o bankadan 3 yıl boyunca alınmasının taahhüt edilmesi durumunda banka tarafından emekli vatandaşlara ödenen miktardır.  Banka , maaşını 3 sene boyunca o bankadan alacak emekliye belli miktarda promosyon verirken maaşa ek olarak promosyon rakamları , başka durumlarla birlikte daha da artmaktadır. İşte bankaların emeklilere sunduğu promosyon miktarları ve başvuruya ilişkin detaylar.

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

TEB tarafından yapılan açıklamada banka müşterisi olacak emeklilere 3 senelik olarak 5 bin 500 lira promosyon verileceği açıklanırken buna ek olarak 2 emekli tanıdığını bankaya getirene 500 lira daha olmak üzere 6 bin lira promosyon veriliyor. TEB tarafından yapılan açıklamada, "Emeklilerimize 5.500 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı" denildi.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada bankanın 5 bin 250 lira kadar promosyon ve her emekli arkadaşı için 250 olmak üzere toplamda 2 bin 500 lira, totalde 7 bin 750  lira promosyon ödemesi yapacağı öğrenildi. Banka tarafından yapılan açıklamada , "T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!" denildi.

ING Bank tarafından yapılan açıklamada 6 bin 250 liraya kadar ödeme yapılacağına yer verildi. Açıkalmada, "Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 5.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor." denildi.

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada 5 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi. Açıklamada, "Emekli maaşınızı QNB Finansbank’tan alarak 5.000 TL 'ye kadar promosyon kazanabilirsiniz!" denildi.

İş Bankası tarafından duyurulan açıklamada, 5 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Açıklamada, "Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emekliler 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesi kazanıyor! Üstelik emekli tanıdığını getiren İş Bankası müşterilerine, 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan!​" ifadelerine yer verildi. 

Garanti BBVA'dan 5 bin 250 liraya kadar promosyon açıklaması geldi. Açıklamada, 5 bin lira promosyon ve 250 lira bir emekli arkadaşını getirene para verileceği açıklandı. Duyuruda, "Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 5.000 TL’ye varan nakit promosyon! Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250TL nakit ödül!" denildi.

Akbank bu çıtayı daha da yukarı çekerek, maaşını kendisine taşıyanlara 7 bin 500 lira promosyon vereceğini bildirdi. Akbank’ın emeklilere maaşlarını taşımaları için 7 bin lira nakit vereceği 250 lira otomotik fatura için vereceği belirtildi. Ayrıca kredi kart başvurusu için de 250 lira verecek. Böylece Türkiye’de ilk kez bir banka emekli maaşı için 7 bin 500 lira promosyon vermiş olacak.

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yapmak istediğiniz bankayı yazabilir, diğer emeklilerle bilgi alış verişi yaparak bankaya birlikte gidebilir ve ek 250 liralık ödemelerden faydalanabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Akbank👍
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tabikide yapı kredi her zaman 👏👍😊
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Akbank
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Akbankı niye yazmıyorsunuz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Az daha şu Eyt çıkınca ortalık daha da kızışacak.