Bandırma Onyedi Eylül Ünivesitesi MÜLAKATSIZ 39 personel ve işçi alımı yapacak 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bandırma Onyedi Eylül Ünivesitesi MÜLAKATSIZ 39 personel ve işçi alımı yapacak 2023

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve farklı kadrolarda mülakat şartı aranmaksızın personel alımı yapılacağı açıklandı.

Kariyer Kapısı 1 Haz 2023 08:43 0
Bandırma Onyedi Eylül Ünivesitesi MÜLAKATSIZ 39 personel ve işçi alımı yapacak 2023

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi personel ve işçi alımı yapacak.

Bandrıma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Üniversite tarafından yayımlanan ilana göre başvurular 1 Haziran tarihi ile başladı. Peki hangi kadrolarda personel alımı yapılacak? Başvuru şartları nedir? İşte personel alımı ile ilgili detaylar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

3- “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1 inci maddesinin (b) fıkrasına eklenen; “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmüne aykırı durumu olmamak.

4- Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

5- Adayların ilgili 2022 KPSS(B) grubu puan türüne sahip olması gerekmektedir.

6- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

7- Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

8- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

9- “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” ve “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yapılmasına Dair Yönetmelik” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında ilgisine göre güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması yapılacak olup sonucu olumlu çıkan personel ile sözleşme imzalanacaktır.

10- Başvuran adaylar Üniversitenin tüm yerleşkelerinde ihtiyaç bulunan birimlerinde ve ilçelerinde görevlendirilecektir.

11- Adayların aranan niteliklere başvuruların başlangıç tarihinden önce sahip olmaları gerekmektedir. İlan başlangıç tarihinden itibaren alınan belgeler / sağlanan şartlar kabul edilmeyecektir.

12- Başvuru yapan adaylar ilan metnindeki tüm şartları kabul etmiş sayılır.

13- Belgelerin sisteme okunaklı olarak yüklenmesi adayların sorumluluğundadır. Silik, tahribata uğramış, okunaksız vb. belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

BAŞVURU

Üniversite personel alımı başvuruları 1 Haziran ile 15 Haziran tarihleri arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden alınacaktır.

Finans7.com I Ankara

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç