Balıkesir Bigadiç'ten Son Dakika Haberi: Sünette Çıkan Çatışmada Ölüler ve Yaralılar Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Balıkesir Bigadiç'ten Son Dakika Haberi: Sünette Çıkan Çatışmada Ölüler ve Yaralılar Var

Balıkesir Bigadiç'ten korkunç bir haber geldi. Bir sünnet düğününde çıkan çatışmada 3 kişi öldürüldü.

3.Sayfa 16 Tem 2022 09:19 1
Balıkesir Bigadiç'ten Son Dakika Haberi: Sünette Çıkan Çatışmada Ölüler ve Yaralılar Var

Son dakika : Balıkesir'de silahlı kavga çıktı. Ölüler ve yaralılar var.

Balıkesir 'in Bigadiç İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre önceki gün akşam saatlerinde Bigadiç İlçesi'nde Güvemçetmi Mahallesi'nde bir sünnet düğünü yapıldı. Yapılan sünnet düğününde , aralarında daha önceden de husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında yeniden kavga çıktı.

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan ve kısa sürede büyüyen kavgada tekme tokatların ardındna silahlar konuştu. Ellerindeki silahlarla kalabalığa aldırış etmeden bir birine saldıran iki grup, çatışma çıkardı. Çevredeki insanlar panik içinde kaçarken durum hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. 

Silahlı çatışmadan gelen son bilgilere göre A.S. S.Y ve A.Y . isimli 3 kişi, kurşunlara maruz kaldı ve kanlar içinde yerde kaldı. A.M. , Y.A. , V.Y. ve S.Ç. isimli kişiler ise yaralandı. Bögleye kısa sürede gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. 

Yaralılar ise ilk müdahalelerinden sonra Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne ve civardaki diğer hastaneler ile devlet hastanesine kaldırıldı. 

Hastaneye kaldırılan yaralılar hemen doktorlar tarafındna tedavi altına alındı.  Hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri ise olay yeri savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. 

Bölgede jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı ve olayula ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında görgü tanıklarının ifadeleri ile bölgedeki diğer delillere bakılıyor. 

Finans7.com  | ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok mutlu oldum