Bakkallarda Yeni Dönem Başlıyor! Koop Bakkal Olabilmenin Şartları Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakkallarda Yeni Dönem Başlıyor! Koop Bakkal Olabilmenin Şartları Açıklandı!

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin bakkallarda satılacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda Koop bakkal olabilmenin şartları belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Ekonomi 8 Kasım 2022 17:12 0
Bakkallarda Yeni Dönem Başlıyor! Koop Bakkal Olabilmenin Şartları Açıklandı!

Mahalle bakkalları için yeni dönem başlıyor. Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin bakkallarda satılacağı açıklanmıştı. Bu kapsamda Koop bakkal olabilmenin şartları da belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Zincir marketler karşısında zor durumda kalan mahalle bakkallarında yeni dönem başlıyor. Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında satılan 120 ürün artık mahalle bakkallarında da satılabilecek. Pilot uygulama ilk etapta 6 ilde başlayacak.

Koop Bakkal projesi ile ilgili TRT Haber'de açıklamalarda bulunan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "2023 yılının ilk yarısında vatandaşlarımız Tarım Kredi market ürünlerini asgari 3 bin noktada bulacak" dedi.

Hüseyin Aydın konuşmasında “81 ilimizde ve 500 ilçemizde Tarım Kredi market olarak hizmet veriyoruz. Daha çok tüketiciye ulaşmak adına iş ortakları ediniyoruz. 2023 yılının ilk yarısında vatandaşlarımız Tarım Kredi market ürünlerini asgari 3 bin noktada bulacak” ifadelerini kullandı.

KOOP BAKKAL OLMANIN ŞARTLARI

Show Haber'de yer alan habere göre, Koop bakkal olabilmek için en az 5 yıllık esnaf olma şartı aranırken, koop bakkal anlaşması yapan bakkal veya marketler dükkanlarının önüne uyarı levhaları asacak.

6 İLDE BAŞLAYACAK

Anlaşmalı bakkallar bir rafını Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine ayıracak. Bakkallara ürünler iskontolu şekilde verilecek.

Pilot uygulama önce 6 ilde hayata geçirilecek, sonra yaygınlaştırılacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç