Bakan TRT Haber'de Açıkladı: EYT İçin Kendi Formülümüz Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan TRT Haber'de Açıkladı: EYT İçin Kendi Formülümüz Var

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Bakan Bilgin kendi formülleri olduğunu söyledi.

Haberler 6 Haz 2022 21:42 0
Bakan TRT Haber'de Açıkladı: EYT İçin Kendi Formülümüz Var

Son dakika haberi: Çalışma Bakanı'ndan emeklilikte yaşa takılanlar açıklaması.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bir son dakiak açıklamasında bulundu. Bakan Bilgin katıldığı canlı yayında emeklilikte yaşa takılanlar meselesine değindi ve son durumu aktardı.

3600'DEN SONRA

3600'den sonra ilk düzenleme sözleşmeliler olacak dediniz. Bunun dışında bir de EYT'liler var. Uzun zamandır da Türkiye'nin gündeminde. Bu konu ile ilgili son durum ne? Sözleşmelilerden sonraki dosya EYT'liler mi olacak? Nasıl bir çalışma yapacaksınız?" sorusuna Bakan Bilgin şu şekilde cevap verdi:

"O dosya da önümüzde duruyor. O dosyada da mesafe kat ettiğimiz zaman , o dosyayı da açtığımız  zaman kamuoyu ile paylaşacağız. Yani şunu herkesin bilmesi gerekiyor. TC emekçilerini koruyan bir devlettir. Demokratikleşme süreci ilerledikçe de bu atılımlarımız devam edecek. Yani biz , bütün sosyal meseleleri, görev alanlarını, her sosyal meseleleri çözeceğiz. O dosya kapalı demeyiz. Şimdilik açıyoruz. diyorum dedi."

ÇEŞİTLİ FORMÜLLER VAR

Basında bazı formüllerin olduğunu sorusuna Bakan Bilgin, "Onların çoğu doğru değil. Bizim kendi formüllerimiz var. Kamuoyuna yansıyan formüllerin hiç biri doğru değil."

Açıklama aşağıdaki videoda 29.40'ta yer alıyor.

4 FORMÜL GİTTİ

Bakan Bilgin açıklamasında basındaki formüllerin doğru olmadığını, kendi formülleri olduğunu söyledi. Sizce EYT'de nasıl bir yol izlenmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

EYT AÇIKLAMALARINDAN ANLIK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç