Bakan Soylu Tarih Verdi: Thodex Kurucusu Ne Zaman İade Edilecek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Soylu Tarih Verdi: Thodex Kurucusu Ne Zaman İade Edilecek?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Thodex'in kurucusu olan ve binlerce insanı dolandıran Faruk Fatih Özer'in iadesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Haberler 22 Eylül 2022 16:09 0
Bakan Soylu Tarih Verdi: Thodex Kurucusu Ne Zaman İade Edilecek?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Thodex'in kurucusu olan ve binlerce insanı dolandıran Faruk Fatih Özer'in iadesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Bakan Soylu, Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in iade süreci hakkında konuştu. Soylu "Muhataplarımızla durumu değerlendiriyoruz. Oranın da bir işleyişi var. Zannediyorum önümüzdeki mahkemede iade edileceğini düşünüyoruz" dedi.

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce kişiyi dolandıran Faruk Fatih Özer hakkında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Muhataplarımızla durumu değerlendiriyoruz. Oranın da bir işleyişi var. Zannediyorum önümüzdeki mahkemede iade edileceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Soylu değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Suçluyu dağda da şehirde de bulup adalete teslim ediyoruz. Bütün bunları gerçekleştirirken de devletin irade, güç ve kabiliyetini ortaya koymaya çalışıyoruz. Kim nerede olursa olsun milletimize ve devletimize karşı suç işlerse hesabını burada verecek. Hiç endişeniz olmasın."

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç