Bakan Nebati'den seçim mesajı: '14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Nebati'den seçim mesajı: '14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den bir son dakika açıklaması geldi. İşte son dakika haberinin detayları.

Haberler 19 Mayıs 2023 20:34 2
Bakan Nebati'den seçim mesajı: '14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den açıklama.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den bir son dakika açıklaması geldi. Mersin'in Tarsus ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Nebati, "Millet sevdasını, hizmet aşkını zırhtan elbise yapanları hiçbir kuvvet asla durduramaz. Vuslat yakındır. 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak." dedi.

Güçlü Türkiye'yi inşa edeceklerini dile getiren Nebati, "Millet sevdasını, hizmet aşkını zırhtan elbise yapanları hiçbir kuvvet asla durduramaz. Vuslat yakındır. 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak. Türkiye Yüzyılı'nı biz yazmaya devam edeceğiz. 21 yıldır nasıl yazdıysak inşallah önümüzdeki 5 yıl da yazmış olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"21 yıldır iktidarız, çıktığımız her seçimi kazanıyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 28 Mayıs'ta yeniden göreve seçeceklerini söyleyen Nebati konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı;

"Size müjde veriyorum, bu 5 yılda yeni doğacak çocukların tamamı Recep Tayyip Erdoğan'ın yönettiği Türkiye'de doğacak. Ama bak sesleniyorum; bizimle oyun asla oynamayın, bize operasyon çekmeyin. Biz operasyonları yene yene geldik. Biz, Gezi olaylarından, 15 Temmuz'dan geldik. Borsaya çekeceğin operasyonlarla Türkiye ekonomisi gibi bir ekonomi zarar görmez merak etme. Biz güçlüyüz ve Allah'ın izniyle 26 yıl, yani bir yüzyılın çeyrek yüzyılı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yönetilecek Türkiye. CHP'lilere eziyeti yapan sen, CHP'lileri bu hale düşüren sen. Nasıl AK Parti sevdalısı varsa CHP sevdalısı da var. Neden bu adamlara, kadınlara bu eziyeti yapıyorsun? Bak biz AK Parti teşkilatlarına eziyet etmiyoruz çünkü 21 yıldır iktidarız, çıktığımız her seçimi kazanıyoruz. Biz kazanıyoruz, o kaybediyor ama 'Biz kazandık' diyor. Öyle bir hesap uzmanı." 

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Typ ye kadro istiyoruz
Ziyaretçi 11 Ay Önce
28 Mayıs sonunuz olacak haberiniz yok ! sizin devriniz kapandı !