Bakan Nebati Az Önce Açıkladı: 6 Bin TL Ödeme Yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Nebati Az Önce Açıkladı: 6 Bin TL Ödeme Yapılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni destek paketine ilişkin detayları sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Ekonomi 22 Ekim 2022 12:55 0
Bakan Nebati Az Önce Açıkladı: 6 Bin TL Ödeme Yapılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni destek paketine ilişkin detayları sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Geleneksel kıyı baklıçıklığımı desteklemek adına belirli ölçülere sahip balıkçı gemi sahiplerine 6 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak. Peki Balıkçılık destek ödemelerini kimler alacak?

"6 BİN TL ÖDEME GERÇEKLEŞTİRİLECEK"

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Geleneksel kıyı balıkçılığı yapan küçük ölçekli balıkçılarımızı destekliyoruz. 4,99 metre balıkçı gemileri için 3 bin 500 TL, 5-7,99 metre balıkçı gemileri için 4 bin 250 TL, 8-9,99 metre balıkçı gemileri için 5 bin 250 TL, 10-11,99 metre balıkçı gemileri için ise 6 bin TL ödeme gerçekleştirilecek. Kadın gemi sahiplerine ve ortaklarına birim destekleme tutarının yüzde 25 daha fazlası verilecek. Üreticilerimize, ülkemize hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati tarafından açıklanan yeni destek paketine ilişkin şartlar ve tutar açıklanmış olsada ödemelerin ne zaman yapılacağı henüz belli olmadı. Ödeme detaylarının önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Açıklamalardan bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç