Bakan Murat Kurum'dan Sosyal Konutta 1 Milyon Arsa Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Murat Kurum'dan Sosyal Konutta 1 Milyon Arsa Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal konutta 1 milyon arsa açıklamasının ardından bir açıklama da Bakan Murat Kurum'dan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum TOKİ sosyal konut 1 milyon arsa konusunda çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

Emlak 29 Eylül 2022 20:23 0
Bakan Murat Kurum'dan Sosyal Konutta 1 Milyon Arsa Açıklaması

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut amaçlı 1 milyon arsa konusundaki talimat açıklamasının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan bilgilendirme geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sosyal konutta 1 milyon arsa konusunda yaptığı açıklamada, hali hazırdaki tüm çalışmaların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatının ardından hızlandırıldığını söyledi. Kurum, tüm birimlerin yoğun mesaide olduğunu söyledi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dün biliyorsunuz Sn. Cumhurbaşkanımız, milletimizden bu projeye gelen yoğun talep üzerine konut amaçlı arsa sayısını 1 milyona çıkarma talimatı verdiler. Hali hazırda devam eden çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Tüm birimlerimizin yoğun mesaisiyle arsalarımızı oluşturacağız. Müjdesini de Cumhurbaşkanımız milletimize verecektir. 25 Ekim'de de 5 bin konutumuzun temellerini atacağız. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi konutlarımızı 2 yıl içerisinde teslim edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç