Bakan Kirişçi'den 2023 Seçimi Açıklaması : 'Öbür Dünyada Soracaklar'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Kirişçi'den 2023 Seçimi Açıklaması : 'Öbür Dünyada Soracaklar'

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi yaptığı son dakika açıklamasında 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Siyaset 20 Eylül 2022 09:41 5
Bakan Kirişçi'den 2023 Seçimi Açıklaması : 'Öbür Dünyada Soracaklar'

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi: Öbür dünyada 2023 seçimlerini soracaklar.

Tarım ve Orman bakanı Vahit Kirişçi bir açıklama yaptı ve 2023 seçimleri ile iligili dikkat çeken ifadeler kullandı. Bakan Kirişçi yaptığı açıklamada şimdiye kadarki tüm seçimlerin kritik olduğunu, ancak 2023 seçimlerinin çok daha kritik öneme sahip olduğunu söyledi. 

Bakan yaptığı açıklamada, "Seçimlerin hepsi kritikti, bunların hepsi önemliydi ama bu seçim çok daha önemli. Hepimiz öbür dünyaya gideceğiz. O tarafa gittiğimizde soracaklar. İnsanlık adına bu memleketin, milletin değil, tüm mazlum milletlerin selameti adına atmanız gereken hangi adımı attınız? Hamdolsun bunun verilecek cevabı var."

KIZDIĞINIZ MİLLETVEKİLİ OLABİLİR

Bakan açıklamasının devamında kırgınlara seslendi ve "Gönül koyduğunuz, kızdığınız, darıldığınız milletvekili olabilir, il başkanı olabilir, il yöneticisi olabilir, belediye başkanı olabilir, belediye meclis üyesi olabilir ama biz bunlardan arınıp kendimiz için değil bütün mazlum milletler için, evet 'Tayyip Erdoğan’ın kendi istikbali değil, milletin istikbali başta olmak üzere mazlum milletlerin istikbali ve onların istiklalidir' diyeceğiz." dedi.

Bakan Kirişçi 2023 seçimleri için çok çalışacaklarını, bu kritik eşiği de Allah'ın izni ile atlatacaklarını söyledi. Bakan, "Yani o masanın altı, üstü, etrafı falan bunların hiçbirinin kıymetiharbiyesi yok. Bu millet, erdemiyle, irfanıyla, ferasetiyle ve basiretiyle Allah’ın izniyle gerekeni yapar ama biz bir olduğumuzu, iri olduğumuzu, beraber olduğumuzu, kardeş olduğumuzu bir kez daha göstermek durumundayız." dedi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Keşke önce dinimizi uygulasak sonra ahirete hesap sormayı düşünsek. Önce ben ne yaptım sonra başkasından hesap sorarım. Avrupa’da hiç bir çiftçi arsasını satmaz ve parası yok diye arsalarını ekmemezlikten gelmezler çünkü hükümet o arsayı ektirir ve o çiftçiye maaş verir, toprak verimliği devam etsin diye.Icra durumuna getiripte sonra onu arsasını ve hayvanlarını satacak duruma hiç getirmez. En önemlisi RANT yerleri olması için hiç o kötülüğü vatandaşına yapmaz, müslüman olmadıkları halde.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
allahin izniyle selamete ericez
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Süt veren ineklerde boş yere ve tarım maliyetleri fahiş şekilde yükseldiği için ahirete tarım bakanımızdan hesap soracakmış. Geçenlerde bir inek kesilmeden önce bunu söylemiş.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
şu verilen mevsimlik orman işçisi kardeşlerinin kadro hakkını verirseniz çok daha mutlu olacaklar saygılar..
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
🤣🤣🤣🤣