Bakan Kacır Açıkladı: TOGG'un Yeni Modeli Geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Kacır Açıkladı: TOGG'un Yeni Modeli Geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli arabası olan TOGG'un yeni modellerinin geleceğini açıkladı! İşte haberin detayları...

Taşıt 13 Ara 2023 13:12 0
Bakan Kacır Açıkladı: TOGG'un Yeni Modeli Geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yerli otomobil Togg'un yeni modelinin ne zaman çıkacağı hakkında bilgi verdi. Kacır sedan modelinin 2024 sonunda tanıtılacağını, 2025'te ise bantlarda üretime başlanacağını duyurdu.

TOGG açılımı nedir? Togg ne demek? TOGG ne anlama geliyor? - Son Dakika  Flaş Haberler

Yerli otomobil TOGG hakkında açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni modelin 2024 yılında tanıtılacağını açıkladı.

Haber Global'de açıklamalarda bulunan Kacır, Togg'un milletin ortak kazanımı olduğunu ifade eden Kacır, şu an ülke genelinde 15 binden fazla Togg'un yollarda olduğunu söyledi.

'SEDAN MODELLER 2025'TE GELİYOR'
Kacır, yollardaki Togg sayısının her geçen gün arttığını kaydederek, gelecek yıl bu yılın 3 misline yakın bir üretim gerçekleşeceğini anlattı.

TOGG'u Fransa'da Durdurabilirler! | Üstün Patent

Bu yıl sonuna kadar 20 bin aracın sahiplerine teslim edileceğini belirten Kacır, "Togg, 2024 sonunda sedan modelini kamuoyuna tanıtacak. 2025 itibarıyla Togg araçları Avrupa'ya ihraç edilmeye başlanacak. Yine 2025'te bu defa sedan araçlar üretilmeye başlanacak" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç