Bakan Işıkhan açıkladı: Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Işıkhan açıkladı: Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak?

Son dakika: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3 Bin liralık bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı.

Emekli Haberleri 5 Mart 2024 1
Bakan Işıkhan açıkladı: Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak?

Emekli Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere verilecek olan ikramiye ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada 3 Bin liralık bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı.

Bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkartılmasını da içeren paketin meclisten geçtiğini söyleyen Işıkhan "Hayırlı olsun. Yasa Meclis'ten geçmiş durumda. Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak." dedi.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK? 

Bu sene Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan 2024 tarihleri tarihlerinde olduğu için 1 ile 5 Nisan 2024 tarihleri arasında ilk bayram ikramiyesinin ödenmesi bekleniyor.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
alın sizin olsun ucbin liraniz sizin olsun sen cocuguma 5 bin liralık ayakabi giydir ben ise çocuğuma bırakın haslik vermeyi çocuklarım unuverstden babasının elini öpmeye gelemiyor çünkü yol masrafını verecek parası yok yazıklar olsun bu ülkeyi ne hale koydunuz ben size yirmi yıl oyumu vermiş bir insanim hakkımı helal etmiyorum