Bakan Dönmez Banka Promosyonları Güncellenmesi Talimatı Verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Dönmez Banka Promosyonları Güncellenmesi Talimatı Verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez banka promosyonunun güncellenmesi talimatını verdi.

Bankalar 20 Eylül 2022 22:35 2
Bakan Dönmez Banka Promosyonları Güncellenmesi Talimatı Verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez banka promosyonunun güncellenmesi talimatını verdi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ile TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ın banka promosyonlarının güncellenmesi ile ilgili talepleri kendisine ilettiklerini belirterek banka promosyonunun güncellenmesi talimatını verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TTK Amasra Müessesesi'nde çalışan madencilerle bir araya geldi. Dönmez, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ile TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ın banka promosyonlarının güncellenmesi ile ilgili talepleri kendisine ilettiklerini belirterek TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'na banka promosyonunun güncellenmesi talimatını verdi. Bakan Dönmez, "İşçinin lehine ne kadar kopartabiliyorsak çalışacağız. İşçimizin, çalışanımızın lehine ne kadar kopartabilirsek o kadar karlıyız diyoruz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TTK'ya işçi alımı için de çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Bakan Dönmez'in konuşması sırasında madenciler, "İşte devlet, işte madenci" sloganını attı. GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, bir madenciyle birlikte Bakan Dönmez'e madenci feneri takdim ederken Ergün Atalay'a kömür üretimini simgeleyen bir heykel hediye etti.

Promosyon güncellemesi geldiğinde bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
kamu bankalarının da elini taşın altına koysun beklemekteyiz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Biraz da kamu bankaları ve ptt bank'tan maaş alan emeklileri düşünün Allah aşkına ya Biraz da kamu bankaları ve ptt bank'tan maaş alan emeklileri düşünün Allah aşkına ya. 750 tl'ye mâhkum ettiniz. Yazıktır günahtır. Kaç aydır güncellenecek, artırılacak haberler yayılıyor. Bunu güncellemek çok mu zor ya.Sayın Cumhurbaşkanının iki dudağı arasında. Artırın dediği an bu iş biter.