Bakan 'Bu Nasıl İnsanlıktır' Demişti: O Saldırganlar Yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan 'Bu Nasıl İnsanlıktır' Demişti: O Saldırganlar Yakalandı

Sağlık personellerine yönelik düzenlenen saldırılara bir yenisi daha eklendi. Bu saldırıya Bakan Koca sert tepki gösterdi.

Sağlık 29 Mart 2022 21:17 0
Bakan 'Bu Nasıl İnsanlıktır' Demişti: O Saldırganlar Yakalandı

Bakan Koca'nın tepkisi sonrası Kırşehir'de sağlık personellerini darp eden iki kişi hakkında inceleme başlatıldı ve bu iki kişi gözaltına alındı.


Gün geçmiyor ki sağlık personellerimize yönelik yeni bir saldırı, darp, yaralama haberi almayalım. Koronavirüs pandemisi ile mücadele eden sağlık personelleri, bir de şiddete karşı mücadele ediyor. Son haber Kırşehir'den geldi. Gelen bilgilere göre Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ettiği sırada bir hasta hayatını kaybetti. Vefat eden kişinin yakınları ise sağlık çalışanlarına saldırdı.


Dr. Öğr. Üyesi Avşar Zerman ve sağlık çalışanlarına saldıran 2 kişi onları darp etti. Yaşanan feci olaya Sağlık Bakanı Sert tepki gösterdi ve "'Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde beyin kanaması nedeniyle 4 gündür tedavi gören bir hastamız kurtarılamayarak vefat etti. Bu olaya bütün arkadaşlarımız üzüldü. Hasta yakınlarıysa bir hemşiremizi, hekimimizi, sağlık çalışanlarını darp etti. Camları kırdı. Bu nasıl insanlık?'" dedi.


Bu açıklama sonrası doktor ve sağlık personelleri karakola giderek o hasta yakınlarından şikayetçi oldu. Şikayet sonrası Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir soruşturma başlatıldı ve soruşturma kapsamında 2 kişi hakkında, Kamu görevlisine karşı yaralama ve kamu malına zarar verme" suçlarından gözaltı kararı verildi. Harekete geçen polis ekipleri, bu kişileri yakalayıp gözaltına aldı ve şüphelilerin sorguları devam ediyor..


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç