Bakan Bilgin Açıkladı: EYT Gündemimizde Yok
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Bilgin Açıkladı: EYT Gündemimizde Yok

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Bilgin, EYT gündemimizde yok dedi.

Ekonomi 19 Nisan 2022 13:57 0

Çalışma Bakanı'ndan EYT konusunda kötü açıklama: gündemimizde yok dedi.


NTV canlı yayınına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili önemli bir son dakika açıklamasında bulundu.


NTV canlı yayınında soruları yanıtlayan Bakan Bilgin, “Şu anda bizim gündemimizde bu yok” açıklamasını yaptı.


"Son dönemde çok kamuoyu gündemine gelen konu EYT. Emeklilikte yaşa takılanlar olarak adlandırılan konu. Burada bir niyet bir çalışma var mı? Çalışmalar ne yönde?" sorusuna Bakan'ın verdiği cevap şu şekilde:


"Ben tartışmaları bazen mecliste de tartışmalar oluyor. Bazı açıklamalarda bulunan milletvekillerimiz de oluyor. Tabi siyasilerin bu açıklamaları yapması doğal bir şey. Siyasetçi kendi perspektifinde sorunu bir şekilde ortaya koymaya çalışıyor. Şu anda gündemimizde bu konu yok. Ben gündemimizde olan konuları konuşmayı seviyorum. Gündemimizde ne var 3600 var. Sözleşmeli çalışanlar var. Kamuda biliyorsunuz çok sayıda sözleşmeli statüsü var. Sözleşmeliyi sadece çok nadir bulunan mesleklerde yürüteceğiz"



HANİ VARDI

Geçen ay gelen açıklamada sözleşmelilere kadro ve ek gösterge sonrası EYT için masaya oturulacağına yer verilmişti. Hatta açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu'ndan gelmiş ve EYT'liler ile helalleşeceklerini söylemişti. Ancak bu açıklama tüm umutları yıktı. Sizce EYT çıkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


Twitter adresimizi takip ederek gündem çalışmalarından, Emeklilikte Yaşa Takılanlar haberlerinden haberdar olabilirsiniz. Twitter adresimiz için >>> TIKLAYIN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç